OGLASIO SE

Princ William prekinuo šutnju i stao na kraj teorijama zavjere o zdravlju Kate Middleton

Glasnogovornik princa odgovorio je o šuškanjima na društvenim mrežama o stanju Kate Middleton nakon operacije abdomena

Kate Middleton i princ William

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

O misterioznom oporavku Kate Middleton nakon abdominalne operacije nagađalo se na društvenim mrežama i u medijima, a tim teorijama zavjere na kraj je stao princ William i progovorio o stanju svoje supruge.

„Njegov fokus je na radu, a ne na društvenim mrežama”, rekao je glasnogovornik princa od Walesa za People. Ranije su mnogi izrazili zabrinutost za princezu koja je u javnosti viđena samo jednom nakon svoje hospitalizacije u siječnju.

image

princ William

Molly Darlington/Afp

Ranije je Kensingtonska palača opisala Middletoninu operaciju kao „planiranu”. Prošlog mjeseca su otkrili da je princeza „dobro”, ali odbili su dati više informacija jer poštuju njezinu privatnost.

„Kensingtonska palača u siječnju je dala do znanja o vremenu princezina oporavka i objavljivat ćemo samo značajne novosti”, rekao je predstavnik za medije za Page Six.

Očekuje se da će se Middleton vratiti kraljevskim dužnostima tek nakon Uskrsa, 31. ožujka.

Na društvenim mrežama kruže različite teorije o tome da je išla na plastičnu operaciju pa sve do toga da je bila u komi.

Još više je obožavatelje zabrinulo kad princ William nije došao na misu zadušnicu za svog pokojnog kuma, grčkog kralja Konstantina II. Kao razlog nedolaska naveo je „osobne razloge”.

image

Kate Middleton

James Whatling/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/the Mega Agency/profimedia

Mnoge brige su splasnule kad je u ponedjeljak Middleton fotografirana u javnosti prvi put nakon svog posljednjeg pojavljivanja u prosincu kad je bila na božićnoj misi sa suprugom i njihovo troje djece princem Georgeom (10), princezom Charlotte (8) i princem Louisom (5).

U ponedjeljak je princeza viđena kako nosi sunčane naočale na suvozačkom sjedalu automobila koji je vozila njezina majka Carole Middleton.

Trenutno vlada zabrinutost u kraljevskoj obitelji zato što se Williamov otac, kralj Charles III. bori s rakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:15