SUSSEXOVI

Princ Harry i supruga ‘bacili oko‘ na skupocjeno imanje: Otkriveno i da je odbio susret s rođenim bratom

Kuće na tom području imaju golf klub, teniske terene, terene za piknik te mrežu konjičkih staza

Princ Harry i Meghan

 Danny Lawson/Afp

Princ Harry i Meghan Markle navodno su u potrazi za novim imanjem te se možda sele iz Montecita u Hope Ranch.

Santa Barbara News- Press izvijestio je da je bračni par nedavno tražio novi dom jer im njihov više ‘ne odgovara‘. Inače, Hope Ranch je privatna zajednica udaljena oko 15 kilometara od Montecita, gdje trenutno žive od 2020. sa svojim trogodišnjim sinom Archiejem te jednogodišnjom kćeri Lilibet.

Kuće na tom području navodno mogu doseći cijenu od čak 22 milijuna dolara, imaju i golf klub, teniske terene, terene za piknik i konjičke staze.

Princ Harry i Meghan nedavno su se vratili u Kaliforniju nakon što su 19. rujna prisustvovali sprovodu kraljice Elizabete II. Međutim, prije nego što je njihov posjet završio, par je dospio na naslovnice zbog rijetkih i napetih interakcija s princem Williamom, njegovom suprugom Kate Middleton, kraljem Charlesom III. te drugim članovima kraljevske obitelji.

image

Prinčevi Harry i William

Hannah Mckay/Afp

Napetosti su bile velike otkako su Sussexi napustili kraljevsku obitelj u siječnju 2020., dok je njihov službeni odlazak objavljen u veljači 2021. Poznata voditeljica Oprah Winfrey, koja je sa Sussexima odradila bombastični intervju koji je podigao veliku prašinu, prošlog je mjeseca izrazila nadu da će članovi kraljevske obitelji moći pronaći mir u razdoblju žalosti, nazivajući kraljičinu smrt prilikom za ispravak.

- Kada se sve obitelji okupe na zajedničkoj ceremoniji, ritualu, znate, pokapanja mrtvih, postoji prilika za mir, objasnila je 68-godišnja Winfrey za Extru.

Kasnije istoga mjeseca, novinarka Gayle King rekla je da su ‘obje strane ulagale napore da se to nekako ispravi‘. Jedna od kraljičinih ‘najvećih želja‘ bila je da njezin unuk riješi probleme sa svojim voljenima, nedavno je otkrio kraljevski pisac Robert Hardman.

Međutim, kada je voditelj Tom Bradby upitao Harryja o njegovu i Williamovu odnosu, princ je odlučio ne poreći njihov razdor, već je samo istaknuo kako su trenutno ‘na različitim putevima‘.

- Kao braća imate loših i dobrih dana, dodao je.

Dan nakon kada je William čuo što je Harry rekao, poslao je svom bratu poruku te ga pitao može li ga doći vidjeti.

Harry je u početku bio za, a onda je upitao brata kome bi rekao za njihov razgovor. William mu je tada objasnio da će morati očistiti svoj raspored što je značilo da će njegova privatna tajnica znati za njihov susret. Tada mu je Harry rekao da ne dolazi. Bio je toliko zabrinut da će njihov susret procuriti u medije preko Williamova tima da je radije odlučio ne vidjeti svoga brata. Svima koji su znali što se događa, to je bilo srceparajuće.

Što se tiče njihova napuštanja kraljevske obitelji, privatni tajnik Sussexovih Sam Cohen rekao je dvojici ključnih dvorjana - privatnih tajnika tadašnjega princa Charlesa i kraljice - da ako sve pođe po zlu s Harryjem i Meghan, palača treba dokaze o brizi koju im je institucija ukazala.

Međutim, u vrijeme kada je Meghan dala intervju Oprah Winfrey, palača je ‘izgubila‘. Vojvotkinja je govorila o svom mentalnom zdravlju, što je značilo da je sve što je palača učinila kako bi podržala par, uključujući i to što im je dala tim koji bi učinio sve da im pomogne da uspiju, jednostavno zaboravljeno.

U intervjuu s Oprah, Meghan je također iznijela zapanjujuću tvrdnju da je otišla kod jednog od ‘najstarijih ljudi‘, rekavši da je morala otići nekamo po pomoć, samo da bi joj rekli da to ne bi bilo ‘dobro za Tvrtku‘.

A kada je Oprah upitala Harryja zašto nije otišao svojoj obitelji i rekao da njegovoj ženi treba pomoć, rekao je kako ga je ‘valjda bilo sram to im priznati‘.

Ono što je neobično, Harry je 2016. sa svojim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate pokrenuo kampanju ‘Heads Together‘ kako bi pokušao uvjeriti ljude da prevladaju stigmu oko mentalnoga zdravlja.

Jedan dvorjanin, koji poznaje Harryja, rekao je kako smatra da je Meghan ustvari učinila najbolju moguću stvar time što su napustili kraljevsku obitelj.

- Ona ga je izvukla iz kraljevske obitelji, jer je bio očajnički nesretan zadnjih nekoliko godina, dodao je.

- Znali smo da je nesretan, ali zapravo nismo znali koje bi bilo rješenje. Došla je i pronašla rješenje, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:57