NIŠTA OD POMIRENJA?

Prijateljica tvrdi: ‘Ne, Christine i Kevin nisu nikakvi prijatelji s povlasticama. Ona je krenula dalje‘

Costnerovi su se svađali na sudu i postigli dogovor, a sada se priča kako ona želi biti u dobrim odnosima da bi dobila više novca

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Ružan razvod Kevina Costnera (68) i Christine Baumgartner (49) jedna je od velikih tema iz shwobiz svijeta ove godine. Pa, iako je par postigao dogovor oko financija i skrbništva nad djecom koji im, valjda, oboma odgovaraju, to nije dovoljno da prestanu biti zanimljivi. Tako su se pojavile priče kako postoji velika šansa da se bivši supružnici ponovno spoje. Proširili su je američki žuti mediji, preuzeli britanski, a onda je ubrzo krenuli i demantirati.

Ništa od pomirenja i zajedničkih blagdana, rekao je neimenovani izvor, navodno "bliska prijateljica" Christine Baumgartner za Daily Mail.

- Christine kaže kako nema ni trunke istine u pričama da se ona i Kevin poigravaju s idejom da postanu "prijatelji s povlasticama". Njih dvoje jedva komuniciraju, ona je krenula dalje. - rekla je prijateljica - Obje su strane jako povrijeđene. Christine je strašno razočarana jer su je Kevin i njegov pravni tim u javnosti prikazali u groznom svjetlu, stvorili su jako lošu sliku o njoj.

image

Kevin Costner s djecom i suprugom

Profimedia/

Slika je doista bila grozna jer je bivši model i dizajnerica torbica prikazana kao pohlepna žena s nerealnim financijskim zahtjevima koja želi nastaviti život u raskoši, ne želi se odreći letova privatnim zrakoplovima, ljetovanja na luksuznim destinacijama i smatra da ona i djeca ne mogu živjeti u kući u kojoj svatko nema svoju kupaonicu. Kuća koju iznajmljuje u Montecitu košta 40.000 dolara mjesečno.

Nagađanja o pomirenju pojavila su se kada je web portal Radar Online objavio kako par ponovno razgovara, nakon što su finalizirali razvod u listopadu nagodivši se izvan suda. Ružna slika o Christine žednoj novca nije se promijenila. Napisali su i kako se ona nada da će joj prijateljstvo s bivšim suprugom, s kojim je bila u braku 19 godina, donijeti više novca.

Njezina prijateljica to negira.

- Christine govori kako osjeća olakšanje jer ima svoj vlastiti prostor i duboko u srcu je svjesna da je dobro odlučila kada je zatražila razvod. Naravno da želi jednoga dana biti u dobrim odnosima s Kevinom, no za to će trebati vremena. - objasnila je - Usredotočena je na djecu. A stvaranje novog doma djeluje poput terapije, pa razmišlja o tome da se počne baviti dizajnom interijera. Prijatelji su je uvijek pitali za savjete o uređenju, to je veseli, oduvijek je njezina strast.

Baumgarner joj je povjerila kako će posebno izazovni biti blagdani, ponajprije veliki američki praznik Dan zahvalnosti, jer je puno značio njihovoj obitelji. Ipak, nema šanse za pomirenje u skorije vrijeme.

Vijest o kraju njihova braka stigla je u svibnju. Inicirala ga je Christine. U sljedeća četiri mjeseca doista se činilo kako Christine ona želi jako, jako puno novca. Izgledalo je kako će njihov razvod biti jedna od onih dugih, prljavih priča koje se protegnu na nekoliko godina, no onda su objavili da su postigli dogovor.

image

Kevin Costner i odvjetnica Laura Wasser sa suradnicima

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pretpostavlja se da po tom dogovoru Costner plaća 75.000 dolara alimentacije za njihovo troje djece, Caydena (16), Hayesa (14) i Grace (13), što su njegovi odvjetnici, predvođeni ‘kraljicom razvoda‘ Laurom Wasser, ponudili na samom početku. Ona je tada odbila ponudu, te je prema sudskoj odluci privremeno dobivala 129.000, a tražila je čak 161.000 dolara mjesečno.

U rujnu, nakon što je poslušao bivše supružnike, sudac u Los Angelesu odlučio je da glumac, redatelj i producent mora plaćati 63.000 dolara mjesečno. Također, sud je odredio da će, u slučaju da krene osporavati odluku, Christine morati platiti više od milijun dolara Costneru, te podmiriti troškove njegovih odvjetnika. Konačni sudski obračun supružnika trebao se dogoditi u prosincu, no neće ga biti. Christine je prihvatila prvu varijantu sporazuma i spomenutih 75.000 dolara alimentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:07