PREDSTAVA ZA JAVNOST?

Prijateljica Biance Censori iznenadila sve: ‘Privatno se uopće tako ne ponaša! Ona je performerica, baš kao i Kanye‘

Pojavile su se glasine da su Censorini roditelji, Alexandra i Leo, bili zabrinuti za svoju kćer

Bianca Censori i Kanye West

 Profimedia/

Od njihovih prvih zajedničkih pojavljivanja iz 2022., javnost je fascinirana izdanjima Biance Censori, supruge kontrovernog repera Kanyea Westa.

image

Bianca Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Uske modne kombinacije, polugole šetnje gradom i kombinezoni boje kože nisu joj nepoznanica, no kako tvrde njeni prijatelji - ona uopće ne izgleda tako kada nije pod povećalom javnosti i kad nije u blizini njezin kontroverzni suprug.

image

Bianca Censori i Kanye West

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Kada smo je vidjeli, ponašala se kao da je joj je radno vrijeme završilo - komentirala je njezina prijateljica za Page Six posljednje druženje s Censori te dodala da je odijenula džemper kako bi s roditeljima pojela tjesteninu u jednom restoranu u svom rodnom gradu, australskom Melbourneu.

image

Kanye i Bianca

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Kad pogledate sve medijske natpise o Censori i Westu, povjerovali biste da je poludjela, no bilo je dobro za promjenu je vidjeti s obitelji i onakvu na kakvu smo navikli. Ništa nije ukazivalo na to da je vrijeme provedeno s Kanyeom imalo dugotrajan učinak na nju - dodala je prijateljica.

image

Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, nakon što je Censori fotografirana kako nosi niz oskudnih i uskih bodija te čak drži jastuk preko tijela kako bi pokrila svoja naizgled gola prsa, pojavile su se glasine da su Censorini roditelji, Alexandra i Leo, zabrinuti za svoju kćer. Prema spomenutoj prijateljici 29-godišnje Censori, odnos obitelji s Biancom nije prekinut i "bilo je jasno da još uvijek imaju dosta kontakta s njom".

image

Bianca Censori

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Da je pokušavaju spasiti od Kanyea i da ga smatraju vođom kulta, drugačije bi postupili - objasnila je.

Kao što je Page Six već izvijestio, Censori svoju odjeću smatra "izvedbenom umjetnošću".

- Bianca ima ljude koji joj pomažu oko izgleda. To je njezina prezentacija i dosta promišlja oko toga - dodao je izvor i istaknuo kako većina ljudi ne razumije način na koji se ona želi predstaviti svijetu.

Naime, njena prijateljica tvrdi kako je ona fenomenalna ličnost koja može zabaviti javnost. Ističe kako je istinska "performerica", baš kao i njen suprug, kontroverzni Kanye West.

image

Bianca Censori i Kanye

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Poznato je da su Censorina obitelj i prijatelji često izražavali svoju zabrinutost za manekenku otkako se udala za Westa krajem 2022. godine.

- Biancin otac, Leo, želi sjesti s Kanyeom i pitati ga o čemu razmišlja dok paradira uokolo s Biancom kao s nekim trofejem. On zna da nema šanse da bi Kanye ovo dopustio svojim kćerima, pa nema smisla da to potiče kod vlastite žene - kazao je nedavno izvor blizak obitelji.

Kakav god odnos bio, izvor je objasnio da Censorini roditelji žele biti dio života slavnoga para jer im u budućnosti oni možda podare unuke.

- Alexandra zna da Bianca želi djecu i ne želi propustiti priliku da bude dio života svojih unuka - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 08:33