BORI SE S RAKOM

Prijatelj princeze Kate otkrio promjene vezane uz njezino zdravstveno stanje

Princeza Kate Middleton je u ožujku otkrila javnosti da ima rak

Princeza Kate

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prijatelj Kate Middleton rekao je za Vanity Fair kako je princeza od Walesa došla do ključne točke i da se oporavlja od raka.

„Veliko je olakšanje jer tolerira lijekove i zapravo se osjeća puno bolje”, rekao je.

Dodao je da je njezina borba za zdravlje „veoma teška i zabrinjavajuća” za kraljevsku obitelj, ali njezina obitelj i suprug, princ William, „okupili su se oko nje”.

Podsjećamo, u ožujku je princeza objavila kako joj je dijagnosticiran rak i da ide na kemoterapiju. Nije otkrila o kojem se tipu raka radi, ali je podijelila video poruku da je bolest u „ranim fazama”.

Posljednji put u javnosti je viđena u prosincu 2023. na Božićnoj misi. Nakon toga je Kensingtonska palača objavila da je išla na „planiranu operaciju abdomena.” Tromjesečno izbivanje princeze iz javnosti zabrinulo je fanove i potaknulo brojne teorije zavjere o njezinu zdravlju, a utišala ih je svojom objavom u ožujku.

image

Princeza Kate i princ William

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nedavno je izvor podijelio za strane medije da Kate nema ništa u svom kalendaru do kraja godine.

„Ključna stvar za nju sada je da izbjegava bilo kakav stres ili anksioznost i da se bavi time da bude bolje”, rekao je za Daily Beast, pa dodao da će ljeto provesti u društvu obitelji na selu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 15:34