‘POVLAČIM SVE!‘

Poznati voditelj ispričao se vlasniku nakon vrijeđanja konobara, ali sada je priča dobila novi obrat

James Corden je, navodno, bio silno neugodan u poznatom restoranu Balthazar u New Yorku, na što je odmah reagirao vlasnik

James Corden (gore), Keith McNally (dolje) i restoran Balthazar

 Taidgh Barron/Zuma Press/Pro/Taidgh Barron/zuma Press/pro

Britanski TV voditelj James Corden povukao je ispriku koju je uputio vlasniku restorana u New Yorku ranije ovog tjedna te sada kaže da nije učinio ništa loše.

Voditelj ‘The Late, Late Show-a‘ je optužbe da se u restoranu Balthazar u New Yorku čak u dva navrata ponašao kao ‘kreten‘ nazvao ‘budalastima‘.

‘Nisam učinio ništa loše, ni na kojoj razini‘, rekao je Corden novinaru New York Timesa nakon njegovog sramotnog incidenta u restoranu.

‘Bio sam tamo. Shvaćam. Dosta sam opušten u vezi cijele stvari. Zato mislim da je to tako glupo. Mislim da je to svima nama ispod časti. To je ispod vas. I svakako je ispod časti vaših novina.‘

Kazao je da se svaki dan događa da se netko žali u restoranima.

‘To se upravo sada dok razgovaramo događa u 55.000 restorana. I uvijek se radi o omletu. I možete li zamisliti da svakoga kasnije tako ocrne na Twitteru? Bi li to bilo pošteno? To je ono što želim reći. To je suludo‘, kazao je Corden.

Naime, Corden se našao na meti kritika u ponedjeljak nakon što je vlasnik restorana Balthazar, Keith McNally, na Instagramu kazao kako se Corden kod njega u restoranu ponašao kao ‘mali kreten od čovjeka‘. McNally je nakon tog incidenta zabranio Cordenu pristup svom restoranu, nazvavši TV voditelja ‘najzločestijim gostom‘ ikada.

To je potaknulo Cordena da nazove McNallyja i ispriča mu se nakon čega je voditelju ukinuta zabrana dolaska u restoran.

‘Nemam želju šutirati čovjeka kad je na tlu, ali vjerujem da je najbolji način da James Corden povrati dio poštovanja koje je javnost imala prema njemu prije ovog incidenta, taj da se ispriča se mladim konobarima koje je vrijeđao. Ako je dovoljno velik da to učini, može besplatno jesti u Balthazaru ostatak godine‘, kazao je tada McNally.

No nakon Cordenovog intervjua u New York Timesu kad je rekao da nije učinio ništa loše, ponovno se oglasio vlasnik Balthazara.

‘Iako nisam svjedočio incidentu, mnogi članovi osoblja mog restorana jesu. Nisu imali što dobiti laganjem. No Corden jest. Volio bih da je James Corden sve priznao. Ako tako talentirani glumac i voditelj želi povratiti poštovanje koje je imao od svih svojih obožavatelja (sva 4) prije ovog incidenta, onda bi trebao barem priznati da je pogriješio. Ako ode korak dalje i ispriča se konobarima koje je uvrijedio, pustit ću ga da besplatno jede u Balthazaru sljedećih 10 godina‘, kazao je McNally.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:13