IZNENADNA SITUACIJA

Poznati komičar završio u bolnici dok čeka svoje 12. dijete: ‘Nisam Superman‘

Ranije ove godine, Cannon se osvrnuo na svoju desetljeće dugu borbu s lupusom

Nick Cannon

 Profimedia/screenshot/twitter/

Nick Cannon otkrio je prošlog petka da je hospitaliziran zbog upale pluća. Naime, poznati komičar i voditelj emisije "Masked Singer", koji također boluje od lupusa, na Instagramu je podijelio dvije svoje fotografije iz bolničkog kreveta, prenosi Page Six.

- Pretpostavljam da nisam Superman - započeo je svoju objavu.

- Obećao sam sebi da se više nikada neću vratiti na ovo mjesto, no ovo je sjajna lekcija da se brinem o sebi ili se neću moći brinuti za sve druge - ustvrdio je 42-godišnji Cannon koji upravo čeka svoje 12. dijete. Cannon je naglasio da mu nisu potrebne nikakve "molitve", već samo malo odmora nakon kojeg će se vratiti jači nego ikad. Otac 11-ero djece tvrdi da je ovo "samo upala pluća" i misli da ga neće zaustaviti.

image

Nick Cannon

Alberto E. Rodriguez/Afp

- Ludo je to što smo sinoć baš rasprodali nastup u Madison Square Gardenu pred tisućama obožavatelja, a sada sam potpuno sam u malenoj bolničkoj sobi. Život je definitivno tobogan - zaključio je.

Podsjetimo, Cannon ima 11 djece s ukupno 6 žena. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccana i Monroe. S manekenkom Bre Tiesi ma četveromjesečnog sina Legendaryja, jednomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, jednomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

Inače, ranije ove godine Cannon se osvrnuo na svoju desetljeće dugu borbu s lupusom rekavši da mu je "iznenadna i misteriozna" bolest umalo oduzela život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:57