PONOSNA JE

Povratak koji smo svi čekali: Kate Upton u bikiniju zasjala na jubilarnoj naslovnici poznatog časopisa!

Kate Upton je uz Chrissy Teigen, Hunter McGrady i Gayle King na naslovnicama jubilarnog izdanja Sports Illustrated Swimsuita

Kate Upton (arhivska fotografija)

 Gary Rothstein/icon Smi/newscom/profimedia/Gary Rothstein/icon Smi/newscom/profimedia

Supermodel, glumica i majka Kate Upton (31) pozira na još jednoj naslovnici Sports Illustrated Swimsuita. Dana 14. svibnja, časopis je izdao svoje značajno 60. obljetničko izdanje s Kate koja pozira u crveno-ružičastom bikiniju s volanima i prugama te s kosom raspuštenom u lagane valove.

Upton je ranije već bila model za časopis 2011., potom je bila model za svoju prvu samostalnu naslovnicu 2012., a pojavila se na naslovnici i 2013., 2014. i 2017.

Osim Upton, na naslovnici obljetničkog izdanja su i Chrissy Teigen, Hunter McGrady i Gayle King. Osim četiri naslovnice izdanja, časopis je odlučio dodati i tri kolekcionarske naslovnice, stoga će ovo obljetničko izdanje imati čak 7 naslovnica.

"To je tako velika čast", rekla je Upton ekskluzivno za People u travnju o naslovnici. To doista govori o tome kamo ide moda i poruci koju [glavni urednik Sports Illustrated Swimsuita] MJ Day želi iznijeti - žene podržavaju žene, prikazuju različite tipove tijela i pozivaju žene da govore o različitim stvarima u koje vjeruju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 16:51