DARKO LAZIĆ

Popularni srpski folk pjevač šokirao priznanjem: ‘Spavao sam s 350 žena i bio u grupnjaku s njih 15‘

Lazić kaže i da se više puta snimao tijekom seksa, ali tvrdi da nikad te snimke nikome nije slao

Darko Lazić

 Instagram/

Kontroverzni srbijanski folk pjevač Darko Lazić šokirao je priznanjem o svom seksualnom životu. Među ostalim, otkrio je da je imao grupni seks s 15 djevojaka te da je plaćao prostitutke, piše Kurir.

Pjevač je rekao da je dvadesetima htio svašta isprobati pa je nakon svakog nastupa u inozemstvu htio ispuniti svoje seksualne fantazije.

- Čovjek koji nije platio seks s prostitutkom po meni nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Prijatelj i ja bili smo s 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam, rekao je Lazić za Kurir i dodao kako je potrošio hrpu novca na svoje "seksualne ekshibicije".

- U pitanju su sigurno tisuće eura, ali ne sjećam se jer je to bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio s prostitutkama, ali danas imam ženu koju volim, kaže srbijanska folk zvijezda.

Lazić kaže i da se više puta snimao tijekom seksa, ali tvrdi da nikad te snimke nikome nije slao.

- Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tijekom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu - priča Darko s osmjehom i nastavlja:

- Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima.

Pjevač kaže da je prestao brojati s koliko žena je spavao.

- Sigurno sam bio s više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam brojati - govori Lazić i napominje da nikad nije bio s transvestitom:

- Nikada nisam spavao s nekom trandžom, makar ne da ja znam!

Lazić otkriva da se već vjenčao sa svojom partnericom Katarinom, ali da veliku svadbu planira tek na ljeto.

- Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na ljeto ćemo napraviti svadbu i to će biti općenarodno veselje! - zaključio je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:20