PATRICK DEMPSEY

Popularni ‘McDreamy‘ iz ‘Uvoda u anatomiju‘ više ne izgleda ovako: ‘Djeca su poludjela zbog promjene!‘

Glumac je iznenadio obožavatelje svojom transformacijom kad je izašao na pozornicu kako bi preuzeo nagradu Disney Legends

Patrick Dempsey

 Image Press Agency/Nurphoto Via AFP

Poznati američki glumac Patrick Dempsey, najpopularniji po ulozi neurokirurga Dereka "McDreamyja" Shepherda u TV seriji "Uvod u anatomiju", gotovo je neprepoznatljiv nakon što je promijenio boju kose.

Dempsey je iznenadio obožavatelje svojom transformacijom kad je izašao na pozornicu kako bi preuzeo nagradu Disney Legends zajedno sa svojom kolegicom iz "Uvoda u anatomiju", Ellen Pompeo.

- Ovo je stvarno posebno. Disney je imao velik utjecaj na moj život i moju obitelj - rekao je ET-u, dodajući kako mu je izuzetna čast primiti ovu nagradu.

Glumac je također otkrio zašto je promijenio boju kose objasnivši kako je to zbog novog filma.

- Trenutno radim film u Rimu koji režira Michael Mann - započeo je.

- Radi se o Ferrarijevom životu u 1950-ima, a ja glumim Piera Taruffija, trkača koji je osvojio Mile Migliu 1957. - nastavio je.

- Dakle, to je bio posao iz snova s ​​velikim redateljem. Fantastično je - rekao je glumac koji inače ima strast prema automobilima i utrkama.

Upitan kako je njegova obitelj reagirala na srebrnu boju njegove kose, Dempsey je rekao da su kritike bile različite.

- Moja djeca su poludjela! Jednom sinu se zapravo sviđa. Drugom sinu nikako nije ‘sjela‘ nova boja, a ženi se pak svidjela, tako da je u redu - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:57