NIKOM NIJE SMIJEŠNO

Ponovno isplivala stara snimka Diddya i Justina Biebera, jezovita je: ‘Mali zna da ne smije pričati što radi sa mnom...‘

Raper je nedavno uhićen zbog reketarenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnh djela, a stare izjave sada imaju novo značenje

Justin Bieber i P. Diddy

 B4859/Avalon/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs nedavno je uhićen u New Yorku zbog reketarenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih djela. Ozloglašeni reper je imao veliki krug slavnih prijatelja koji su često dolazili na njegove ozloglašene zabave, a na nekima od njih je bio i Justin Bieber.

On je repera upoznao još kao tinejdžer, a s njim je tada provodio dosta vremena. Sad se društvenim mrežama počela širiti snimka njihovog zajedničkog intervjua u emisiji "Jimmy Kimmel Live!" u kojem je reper rekao Diddyju da Justin ne smije pričati o onome što radi s njim.

Kimmel ih je tada upitao: "Što se događa s vama? Radite li zajedno?" Na to je Diddy odgovorio da su postali prijatelji na čudan način.

"Brojnima od nas je on kao mlađi brat. Nije ga strah nazvati i pitati za savjet", rekao je Combs. Objasnio je i kako je glazbena industrija jedna "snažna obitelj" te da je mnogo ljudi, uključujući i njega, htjelo doći do Biebera i zaštititi ga jer je "dobra osoba".

"Osim njegovog talenta je jedan od najboljih klinaca koje možete upoznati", istaknuo je. Tada 16-godišnji Justin mu se zahvalio, a onda i otkrio da mu je reper kupio Lamborghini koji mu još uvijek nije dao. Combs ga je tada ljutito pogledao i rekao: "Imao je Lamborghini na dan ili dva i imao je pristup kući", rekao je Sean, aludirajući na 48 sati koje su tada proveli zajedno, a o kojima su pričali.

image

Justin Bieber i P. Diddy

Nj/Backgrid Uk/Profimedia

"On dobro zna da na nacionalnoj televiziji ne smije pričati o stvarima koje radi s velikim bratom Puffom. Sve nije za svakoga", rekao je Diddy.

Combs i Bieber su zajedno proveli dva dana 2009. godine, a reper je rekao kako će "totalno poludjeti".

"Gdje se družimo i što radimo ne mogu otkriti, ali je to definitivno san svakog 15-godišnjaka", rekao je on. Nešto kasnije se počeo širiti još jedan video Diddyja i Biebera u kojem je pjevaču vidno bilo neugodno. "Rasprodaješ arene i sve? Počeo si se ponašati drugačije? Više me ne zoveš i ne družimo se kao prije", poručio je Combs, a Justin mu je odgovorio: "Pokušao si me kontaktirati putem svih mojih partnera, ali nikad nisi dobio moj broj, tako da, hoćeš moj broj?"

Nakon što je reper uhićen, Justin je odlučio da se želi samo fokusirati na svoju obitelj, suprugu Hailey i njihovo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 15:51