ŠOKIRALA IZGLEDOM

Pojavila se u korzetu pa je optužili za ‘poticanje izgladnjivanja‘: ‘Iskreno, očekivali smo više od tebe...‘

Neki su upozorili 27-godišnju glumicu da ne objavljuje fotografije poput ove jer će ‘ljude motivirati na izgladnjivanje‘

Anya Taylor-Joy

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Obožavatelji su optužili glumicu Anyu Taylor-Joy da "promiče gladovanje" nakon što je pokazala svoj sićušni struk u korzetu.

image

Anya Taylor-Joy

Rw/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Rw/mpi/capital Pictures/profimedia

Slavna glumica podijelila je na Instagramu fotografije nastale tijekom spremanja za nedjeljnu premijeru drugog dijela filma "Dina" i u svoju objavu uključila crno-bijelu sliku koja je pokazala koliko je mršava.

Pratitelji Taylor-Joy na Instagramu odmah su reagirali na izgled popularne glumice, a neki su je prozivali za senzacionaliziranje poremećaja prehrane, dok su drugi branili njezinu mršavu građu.

- Možemo li ne normalizirati gladovanje? - upitao je jedan korisnik.

- Očekivali smo bolje od tebe, iskreno. Mršavost nije šik - podijelila je svoje misli jedna pratiteljica.

Posljednji izgled zvijezde serije "Damin Gambit" na zvjezdanom događaju u New Yorku uključivao je svjetlucavi zlatni sloj ispod prozirne crne haljine, no rijetko tko je komentirao modnu kombinaciju.

image

Anya Taylor-Joy

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nadalje, neki su upozorili 27-godišnju glumicu da ne objavljuje fotografije poput ove jer će "ljude motivirati na izgladnjivanje". Drugi su samo prozivali "negativne" komentatore koji, prema njima, ne dopuštaju ženi da bude "slobodna".

- Ona ne promovira ništa, stari, pusti ženu na miru. Ako se njoj sviđa, a tebi ne, sasvim je u redu - napisao je jedan pratitelj.

Jedan od komentatora upozorio je na "hipokritsko ponašanje".

- Svi žele više slobode za žene i da budu više osnažene, a kada se one odijevaju kako žele, odjednom su sve žene protiv nje. Vrlo licemjerno - stoji u komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:40