UHIĆENE SU!

Pogledajte tajnu akciju i udar na privatni avion Taylor Swift: Prerezale su ogradu i krenule s divljaštvom!

Policija Essexa kasnije je priopćila da su uhićene dvije žene u dobi od 28 i 22 godine

Napad na avion Taylor Swift

 X Screenshot/

Dvije aktivistice ‘Just Stop Oila‘, Jennifer Kowalski (28) i Cole Macdonald (22), poprskale su narančastom bojom privatne zrakoplove u zračnoj luci Stansted, gdje se nalazi i privatni zrakoplov popularne pjevačice Taylor Swift.

Kowalski, bivša menadžerica za održivost iz Dumbartona, te Macdonald iz Brightona presjekle su ogradu privatnog aerodroma u Stanstedu oko pet sati ujutro, gdje je bio parkiran ‘Taylorswift13‘ jer zahtijevaju hitan sporazum o ukidanju fosilnih goriva do 2030. godine.

Policija Essexa kasnije je priopćila da su uhićene dvije žene u dobi od 28 i 22 godine.

"Policajci su za nekoliko minuta bili na mjestu događaja i priveli dvije osobe. Zračna luka i letovi rade normalno. 22-godišnjakinja iz Brightona i 28-godišnjakinja iz Dumbartona uhićene su pod sumnjom za kazneno djelo štete i ometanja korištenja ili rada nacionalne infrastrukture", priopćili su iz policije, prenosi The Guardian.

image

Taylor Swift

Jane Barlow/pa Images/profimedia/Jane Barlow/pa Images/profimedia

U veljači su odvjetnici Taylor Swift zaprijetili tužbom studentu koji prati upotrebu i kretanje Swift zrakoplova preko društvenih medija. Na X-u, bivšem Twitteru, postoji profil pod nazivom ‘CelebJets‘, koji je otkrio da je zrakoplov u vlasništvu slavne pjevačice bio najviše korišten zrakoplov neke slavne osobe te je emitirao više od 8000 tona ugljika. Glasnogovornik pjevačice zanijekao je da je Swift bila na svakom letu, rekavši da je njezin zrakoplov posuđen i drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 10:07