STONESI NA TURNEJI

Pogledajte kako neuništivi djedica Jagger rastura na pozornici u Milanu: ‘A tek je prebolio koronu‘

Zbog bolesti legendarnog frontmena Rolling Stonesi su morali odgoditi dva koncerta. Za Amsterdam se već zna novi datum, a za Bern se još čeka

Mick Jagger i Rolling Stonesi

 Nicola Marfisi/Avalon/Profimedia/Nicola Marfisi/Avalon/Profimedia

Slavni Rolling Stonesi održali su u utorak uvečer vrlo energičan nastup na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu, a to je ujedno bio veliki povratak i prvi izlazak na pozornicu Micka Jaggera nakon što je obolio od koronavirusa. Uz oporavljenog 78-godišnjeg Jaggera, pred oduševljenom su publikom jednako dobro raspoloženi i u prilično živopisne scenske outfite odjeveni bili i njegov vršnjak Keith Richards, 75-godišnji Ronnie Wood, te Steve Jordan, koji se priključio turneji nakon smrti dugogodišnjeg bubnjara Charlieja Wattsa. Na legendarnom se frontmenu Rolling Stonesa nije dalo naslutiti da se borio s bolešću, obzirom da je Jagger tijekom čitavog nastupa skakao, plesao pun energije i čitavo vrijeme dodatno podizao atmosferu u publici.

Uoči koncerta u Milanu, Jagger se obožavateljima obratio putem društvenih mreža i najavio nove datume dvaju otkazanih koncerata turneje SIXTY koje Stonesi nisu mogli održati zbog njegove bolesti. Uz to, naglasio je kako se "osjeća puno bolje" i zahvalio fanovima na dpbrim željama za ozdravljenje.

"Hvala vam svima puno na lijepim željama i porukama posljednjih nekoliko dana. osjećam se puno bolje i jedva čekam vratiti se na pozornicu ovaj tjedan! Datum za Amsterdam je prebačen na 7. srpnja, a vijesti o novom datumu za Bern iamti ćemo što je pirje moguće. Vidimo se uskoro! Mick", napisao je Jagger na svom Instagramu.

Naime, slavni su rockeri prošli tjedan morali odgoditi koncert u amsterdamu koji se trebao održati u ponedjeljak u Areni Johan Cruijff, a samo par sati prije početka nastupa Jagger je otkrio da se zarazio koronom. Tako je bend objavio kako neće nastupiti niti na stardionu Wankdorf u Švicarskoj.

image

Stonesi su turneju povodom 60 godina postojanja počeli u Madridu

Hans Klaus Techt/Afp

U zajedničkoj izjavi na društvenim mrežama članovi benda su napisali: "Rolling Stonesi se duboko ispričavaju zbog ovih odgoda, ali sigurnost publike, kolega glazbenika i naše ekipe na turneji mora biti prioritet".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:56