DAMIANO I MANESKIN

Pobjednik Eurosonga opet zapalio fanove: ‘Ovo je osobno, puno mi znači. Pred nama je burna godina‘

Osim spota, Måneskin slavi i nominacije u kategorijama za najbolji rock i za najboljeg talijanskog izvođača na dodjeli nagrada MTV EMA

Talijanska grupa Måneskin

 Promo

Globalna rock senzacija, talijanska grupa Måneskin, objavila je spot za svoj novi hit, pjesmu ‘The Loneliest‘. Mračno srce skladbe naglasili su gotičkom kinematografijom, vizualno učvršćujući Måneskinovu neumoljivost odlaska u nepoznato i nemirnu kreativnu evoluciju.

Uz objavu spota, Måneskin slavi i nominacije u kategorijama za najbolji rock i za najboljeg talijanskog izvođača na dolazećoj ovogodišnjoj dodjeli nagrada MTV EMA. Bend je već osvojio nagradu za kategoriji za najbolji rock na dodjeli EMA 2021., a početkom ove godine osvojio je i nagradu za najbolji alternativni video na dodjeli MTV VMA što je ujedno bio i prvi VMA za talijanskog umjetnika. Måneskin su također nominirani za grupu godine (International) na NRJ Music Awards u Francuskoj.

- Pjesma ‘The Loneliest‘ mi puno znači, to je osobna pjesma, ali se nadam da se svi s njom možete poistovjetiti na svoj način. Pred nama je burna godina - svjetska turneja, susreti s obožavateljima na koncertima i festivalima diljem svijeta, od Japana do Amerike, Europe i šire, i jedva čekamo da nastavimo turneju i izdajemo još glazbe u 2023. - najavio je frontmen benda Damiano David.

image

Talijanska grupa Måneskin

Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:51