ASHLEY GRAHAM

Plus size manekenka priznala fanovima: ‘Rodila sam doma u kadi i skoro umrla zbog krvarenja‘

Ashley Graham rodila je bliznace, a od teškog poroda oporavljala se puna dva mjeseca. Nije bilo lako, kaže, ali vrijedilo je

Ashley Graham sa blizancima

 Instagram

Plus size manekenka Ashley Graham u siječnju je postala majka blizanaca.

Nakon što je neko vrijeme pauzirala od društvenih mreža, sada je otkrila kako je prilikom porođaja jedva preživjela zbog teškog krvarenja. Iako je dotad na svojim društvenim mrežama vodila "dnevnik trudnoće", nakon dolaska dječaka, svoje je obožavatelje obavijestila kako će neko vrijeme posvetiti samo njima i svom oporavku.

Sada je za Page Six ipak otkrila neke detalje porođaja, između ostalog, kako se on odvio u njezinoj kupaonici, točnije u kadi, nakon čega joj je pozlilo.

Graham je priznala da su trudovi počeli kada je otišla u kupaonicu. Sinovi su rođeni zdravi i zdravi kod kuće točno u 3:45 ujutro. Tada je počela Ashleyina drama. Odjednom je, kaže, počela krvariti i onesvijestila se. Medicinski tim koji je pomogao pri porodu morao se usredotočiti na spašavanje njenog života.

Kada se došla svijesti, manekenka tvrdi da je posvuda bilo krvi, a kasnije je saznala da je izgubila "litre".

"Nisu mi htjeli reći da je jedna od babica morala da me preokrene i pokuša zaustaviti krvarenje, a imala sam problem sa venom na ruci i nisu mi mogli ubosti iglu", ispričala je Graham.

Iako su dječaci bili dobro, Ashley je naredna četiri dana ostala prikovana za krevet, a narednih sedam nije mogla hodati.

Kod kuće je provela dva mjeseca, a težak porod nagovijestila je i svojom objavom na Twitteru napisavši: "Treba mi vremena da se oporavim i povežem sa svojim mužem i dječacima. Ovo nije bilo lako, ali je bilo vrijedno toga", napisala je tada.

Pored blizanaca, Graham sa svojim mužem ima i dvogodišnjeg sina Isaaca, a između njihovih rođenja 2021. godine manekenka je imala spontani pobačaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:47