IGRA SUDBINE

Pjevačica otkrila detalj koji bi drastično promijenio stvari u Hollywoodu: ‘Znate li da sam izgubila od Angeline?‘

Američka pjevačica gostovala je kod Ellen DeGeneres te voditeljici otkrila i kako je zove njezin suprug Blake Shelton

Gwen Stefani

 Gac/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Da je kojim slučajem američka pjevačica i modna dizajnerica Gwen Stefani prošla na glumačkoj audiciji, neki životi danas bi vrlo vjerojatno bili posve drugačiji. Naime, gostujući u srijedu u "The Ellen DeGeneres Showu", 52-godišnja glazbenica, koja se proslavila kao pjevačica benda No Doubt, otkrila je voditeljici kako je bila u konkurenciji za ulogu u filmu "Gospodin i gospođa Smith", no pobijedila ju je - Angelina Jolie.

- Vau, pa sve je moglo krenuti potpuno drugim putem - iskreno se iznenadila DeGeneres, a svima je bilo potpuno jasno na što cilja. Jer u tom filmu iz 2005. gospodina Smitha igrao je Brad Pitt, tada još u braku s Jennifer Aniston, a gospođu Smith - Angelina Jolie. Na snimanju su se Pitt i Jolie "spetljali" što je u konačnici dovelo do glumčeva kraha braka s Aniston. Prava istina isplivala je tek poslije, jer su se u startu Jolie i Pitt držali tvrdnje kako su se u romansu upustili tek nakon što se on razišao s Aniston, pa je nakon tog otkrića izbio novi skandal. No da je Gwen Stefani dobila tu ulogu, za koju se sve do sada nije znalo da je na nju uopće pretendirala, pitanje je kako bi svima uključenima život danas izgledao. No nije to bilo jedino što je Stefani otkrila DeGeneres u sklopu igre nazvane "vruća pitanja".

Tako se doznalo da pjevačica svog supruga, 45-godišnjeg glazbenika Blake Sheltona od milja zove "Blakey", a njegov nadimak za suprugu je "lijepa djevojka". Ovaj par se inače upoznao kada su postali članovi žirija u showu "The Voice", a vjenčali su se u srpnju prošle godine na maloj, intimnoj ceremoniji. Djelomično je bilo tako i zbog pandemije koronavirusa koja je ograničila broj uzvanika, no kako je Gwen ispričala DeGeneres, ona baš ništa ne bi promijenila u tom danu koliko joj je bilo lijepo.

image

Gwen Stefani govorila je o prvoj godini braka sa suprugom Blakeom Sheltonom u showu Ellen DeGeneres

The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Vjenčanje je postajalo sve manje i manje, čudni su putevi Božji i na kraju je na njemu bio idealan broj ljudi. Bilo je tako intimno i točno ono što je trebalo biti - ispričala je Stefani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:10