KAKAV POTEZ

Pjevačica drastično smršavjela, optužuju je da koristi kontroverzni lijek: ‘Ozempic ili kokain?‘; Brzo je stigao odgovor

Mnogi su obožavatelji primijetili da je pjevačica smršavjela pa su neki pretpostavili da koristi Ozempic

Lizzo

 4crns, Wcp/backgrid/backgrid Usa/profimedia/4crns, Wcp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Lizzo posvetila je cijelu jednu objavu obožavatelju koji joj se javio u komentaru kako bi prokomentirao njezin novi izgled. Naime, mnogi su obožavatelji primijetili da je pjevačica smršavjela pa su neki pretpostavili da koristi Ozempic, lijek koji brojni slavni koriste upravo za mršavljenje.

"Je li koristila Ozempic ili šmrkala kokain", napisao je jedan obožavatelj u komentaru, na što ga je Lizzo upitala zašto je prati na Instagramu. A onda je uslijedila objava u kojoj se u opisu "narugala" činjenici da itko misli da tako mršavi te otkrila identitet obožavatelja.

"‘Ozempic ili kokain?‘- obožavatelj", napisala je Lizzo uz objavu gdje pozira u crvenom, svilenom kućnom ogrtaču. "Kad konačno dobijete optužbe da koristite Ozempic nakon pet mjeseci treninga s utezima i kalorijskog deficita", poručila je dobitnica Grammyja koja je zajedljivi komentar shvatila "kao nagradu" nakon nekoliko mjeseci teretane.

Na toj je objavi Lizzo prikupila brojne pohvale i komplimente svojih obožavatelja, prije svega zbog svog postupka prema obožavatelju. "Volim prozivanje ljudi i ne blokiranje njihovih imena ili bilo što, krajnje je vrijeme", "Čak i da je bio Ozempic, u redu je!!!", "Sviđa mi se javna prozivka", glasili su neki od komentara.

Inače, pjevačica već mjesecima na Instagramu objavljuje svoj put mršavljenja te ovo nije prvi put da je odgovorila nekom obožavatelju. Nedavno je Lizzo odgovorila obožavateljima audio komentarom koji je glasio: "Činjenica da uopće raspravljate o mom izgledu je suluda..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 15:20