NEZGODA NA NASTUPU

Pjevač zapeo pa ostao visjeti u zraku usred koncerta: Dao suptilne znakove da mu treba pomoć, ali ekipa nije shvatila

Pjevač je prošli tjedan započeo svoju turneju ‘11:11‘

Chris Brown

 Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevač Chris Brown ostao je visjeti u zraku u jednom dijelu svog izvođenja pjesme "Under the Influence" tijekom koncerta u New Jerseyju, prenosi Page Six. Obožavateljica je nezgodni trenutak snimila i na TikToku objavila dio gdje pjevač, iako visi, nastavlja izvoditi pjesmu kao da je sve normalno.

Brown je nekoliko minuta lebdio iznad arene pokušavajući dati svojoj ekipi suptilne znakove da je zapeo. U jednom su ga trenutku ipak članovi ekipe spustili s ljestvama. Koncert je nastavljen u normalnom tonu, ali zvijezda se na nekoga iz ekipe poslije incidenta proderala. Pjevač se činio vrlo uzrujan, a kako mediji prenose, rekao je kasnije publici da je ljut.

@terriem89 Replying to @Bee he was def trying to signal he was stuck… #chrisbrown #prudentialcenter #nj #1111tour #fyp #fypage #foryou ♬ original sound - Terrie
@terriem89 This man was hanging for a long ass time before anyone realized he was stuck 😩 #chrisbrown #prudentialcenter #malfunction #1111tour @chrisbrownofficial #fyp #fypage #foryou ♬ original sound - Terrie

"Ovaj je čovjek dugo visio prije nego što je itko shvatio da je zapeo", "On je to izveo jako profesionalno", "Sviđa mi se kako samo visi kao ljutita vila", komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama. Inače, Brown je prošli tjedan započeo svoju turneju "11:11" i ponovno se našao na meti kritika zbog prošlih kontroverznih nastupa.

Mnogi su ga prošle godine nazvali agresivnim kada je uhvatio za grlo zvijezdu "Love Islanda", Nataliju Zoppu, dok joj je pjevao. No, Brown misli da ga ljudi mrze još od kada je 2009. godine napao svoju bivšu djevojku, Rihannu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 09:41