RUPERT MURDOCH

Peti brak u 93. godini: Oženio 30 godina mlađu Ruskinju, sve je prštalo od luksuza!

Između četvrtog razvoda i romanse s Žukovom, Rupert Murdoch je nekoliko tjedana bio zaručen s Ann Lesley Smith

Rupert Murdoch i Elena Žukova

 © Capture Instagram Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/© Capture Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia

Nakon šest godina braka s Jerry Hall, od 2016. do 2022., dogodio se i peti brak! Medijski mogul Rupert Murdoch (92) oženio je biologinju Elenu Žukovu (62), a raskošnom vjenčanju prisustvovali su brojni bogati gosti. Vjenčanje je održano na njegovu impozantnom imanju u Bel Airu, a sama ceremonija navodno se održala u njegovu vinogradu.

image

Imanje Ruperta Murdocha u Bel Airu

Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Svi su gosti stigli luksuznim automobilima, uključujući marke kao što su Audi, Bentley, Jaguar, Lexus... Vjenčanju su prisustvovali i američki sportski direktor Robert Kraft sa suprugom Danom Blumberg, izvršni direktor News Corpa, Robert Thompson, sa suprugom Wang Ping i brojni drugi.

image

Robert Kraft sa suprugom

Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia/Snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Murdoch, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 20 milijardi dolara, Žukovu je upoznao preko svoje treće supruge Wendi Deng.

Kako je ranije pisao Daily Mail, nakon što je Murdoch najavio da odlazi s mjesta predsjednika Fox. Corpa i News Corpa, potvrdio je da će većinu svog vremena usredotočiti na proizvodnju vina svjetske klase u svom vinogradu.

"Želio je odstupiti dok zna da još ima vremena i dovoljno energije da se usredotoči na druge stvari, posebno na svoje vinsko imanje, Moragu", rekao je izvor za Daily Mail.

Ranije se šuškalo da se njegova bivša žena Hall potajno nadala da će ona naslijediti vinograd, pa je čak upisala i internetski tečaj vinogradarstva, no Murdoch ju je šokirao 2022., poslavši joj email u kojemu joj javlja da je njihov brak gotov i da želi razvod.

image

Rupert Murdoch i Elena Žukova

Bestimage/Profimedia/©

Između razvoda i romanse s Žukovom, Murdoch je nekoliko tjedana bio zaručen s Ann Lesley Smith, umirovljenom dentalnom higijeničarkom.

Medijski tajkun poznat je po tome da mu nije problem sklapati brakove, pa se tako 1956. prvi put oženio. Bila je riječ o Patriciji Booker, od koje se razveo 11 godina kasnije, 1967.

Iste godine oženio je drugu suprugu, Annu Mariju Torv, s kojom je ostao u braku 32 godine. Razveli su se 1999. Kasnije iste te godine oženio je treću suprugu, Wendi Deng. Razveli su se 2013.

Žukova je iz Moskve emigrirala u SAD, a prethodno je bila u braku s milijarderom Aleksandrom Žukovim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 14:11