JUSTIN BIEBER

Paralizirana mu jedna strana lica, sada tvrdi: ‘Isus me spasio i dao mi mir. On poznaje najmračnije dijelove mene‘

Kanadski pop pjevač rekao je da mu je vjera u Isusa pomogla da se lakše nosi s dijagnosticiranim Ramsay Huntovim sindromom

Justin Bieber

 Profimedia

Nakon što je odgodio tri nastupa, popularni pjevač Justin Bieber objasnio je svojim mnogobrojnim obožavateljima zašto se odlučio na taj potez.

Naime, tijekom vikenda objavio je video na svom Instagram profilu u kojem se jasno vidi da mu je jedna strana lica paralizirana, a objašnjava kako je to posljedica rijetkog Ramsay Huntova sindroma.

image

Justin Bieber

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/Avalon/Profimedia

- Ova oluja će proći, a u međuvremenu znam da je Isus sa mnom, napisao je 28-godišnji pjevač na svom storyju na Instagramu.

Simptomi bolesti uključuju bolan osip unutar ušnoga kanala te izvan uha, koji nekada napada jezik i gornju usnicu.

U dužoj poruci na storyju želio je podijeliti sa svojim obožavateljima kako se osjeća, ističući da je svaki dan bolji od prethodnoga.

- Kroz ovu nelagodu pronašao sam utjehu u onom koji me stvorio i koji me najbolje poznaje, napisao je između ostaloga.

image

Justin Bieber

Instagram

- On poznaje najmračnije dijelove mene, za koje ne želim da itko zna te me stalno prima u svoje zagrljaje pune ljubavi. Ta perspektiva mi je dala mir tijekom ove užasne oluje kroz koju prolazim, nadodaje pjevač.

Kanađanin govori kako radi vježbe za lice kako bi se ‘vratio u normalu’, ali nitko još ne zna koliko će njegov oporavak trajati.

U većini slučajeva do potpunoga oporavka može doći nakon nekoliko dana ili tjedana, iako neki ljudi mogu doživjeti trajni gubitak sluha i oštećenje oka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:30