NA OSCARIMA

Ovo morate vidjeti: Messi se popišao po zvijezdi Matta Damona na Stazi slavnih

Preslatki 7-godišnji graničarski škotski ovčar iz filma ‘Anatomija pada‘, pridružio se ‘svađi‘ Kimmela i glumca na Oscarima

Pas Messi popiškio se po zvijezdi Matta Damona na Stazi slavnih

 Screenshot YouTube

Već uobičajeno sprdanje voditelja Jimmyja Kimmela na račun slavnoga glumca Matta Damona, dobilo je dodatnu pomoć od najboljeg dečka na sinoćnjoj dodjeli Oscara.

Messi, preslatki 7-godišnji graničarski škotski ovčar iz Oscarom nagrađenog filma ‘Anatomija pada‘, pridružio se ‘svađi‘ voditelja Kimmela i glumca na Oscarima. Na samom kraju prijenosa, nakon što je Jimmy zahvalio i svima zaželio laku noć, kamera je nakratko prikazala Messija kako piški po Damonovoj zvijezdi na Stazi slavnih u Hollywoodu prije nego što pobjegao.

Iako je njihova svađa sada već postala legendarna, prvo je počelo kao nevina šala kada je voditelj na kraju svog showa ‘Jimmy Kimmel Live!‘ naletio na oskarovca i rekao mu: "Isprike, Matte Damone, ponestalo nam je vremena." Sve je počelo tako što je htio oraspoložiti jednog od svojih producenata, a onda se to pretvorilo u višegodišnju praksu.

Damon isto tako nije ostao dužan Kimmelu, a čak ga je i izviždao te mu pokazao srednji prst kada je ovaj slavio 20 godina svoje kasnonoćne emisije.

No, vratimo se pravoj zvijezdi ove večeri. 7-godišnji pas bio je sinoć u svom najboljem izdanju, a oko vrata je čak imao i otmjenu leptir mašnu. U Dolby Theatreu dobio je mjestu u prednjem dijelu dvorane, pored najboljih ljudskih zvijezda večeri.

image

Pas Messi na Oscarima

Screenshot YouTube

Kamera televizijskog prijenosa Oscara okrenula se prema Messiju kada ga je voditelj Jimmy Kimmel pozdravio u uvodnom monologu.

image

Pas Messi na Oscarima

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

"Nisam vidio francuskog glumca da tako jede bljuvotinu još od Gérarda Depardieua", rekao je Kimmel i šokirao publiku, a onda se pojavio krupni (i preslatki) plan četveronožnog Messija.

Messi je također i zapljeskao Robertu Downeyju Jr. na osvojenom kipiću za najboljeg sporednoga glumca, a taj je trenutak odmah postao viralni meme.

Inače, ‘Anatomija pada‘ zaradila je pet nominacija za Oscara, uključujući onu za najbolji film. Slavili su Justine Triet i Arthur Harari u kategoriji originalnog scenarija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:47