SEKSEPIL SVE PRODAJE

Ova Victorijina anđelica iz Brazila ne ostavlja puno toga mašti: ‘Ti nisi anđeo, ti si božica‘

Prelijepa 31-godišnja Brazilka prije manekenske karijere željela je biti medicinska sestra, no plan se promijenio zbog trudnoće
Lais Ribeiro
 Instagram

Već je odavno model Emily Ratajkowski otkrila dobitnu formulu kako prikupiti na desetke tisuća lajkova i komplimenata na obnaženim fotografijama na društvenim mrežama, te da seksepil prodaje baš sve. A za njenim se primjerom uspješno povela i mlada, ništa manje atraktivna manekenka Lais Ribeiro, sad već stalna anđelica Victoria's Secreta koju samo na Instagramu prati više od dva milijuna ljudi.

- Ti si božica - pišu joj fanovi u komentarima.

image
Instagram

Prelijepa 31-godišnja Brazilka prije manekenske karijere željela je biti medicinska sestra, no nakon rođenja danas već 13-godišnjeg sina Alexandrea na prijateljičin je nagovor zakoračila u svijet modelinga.

image
Instagram
image
Instagram

Prva snimanja i revije odradila je u rodnom Brazilu, a vrlo brzo uslijedili su angažmani za zvučne revije slavnih dizajnera i brendova kao što su Shiatzy Chen, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, DKNY, Dior, Roberto Cavalli, Blumarine, Moschino, Balmain, Jean Paul Gaultier, Alexandre Vauthier, Elie Saab, Alexander Wang, Guy Laroche, Marc Jacobs i drugi.

image
Instagram

Tijekom Tjedna mode u Brazilu 2011. Ribeiro je bila najbukiraniji model - odradila je čak 27 revija. Snimali su je za američki, brazilski, talijanski i njemački Vogue, a bila je dio niza kampanja za Ralpha Laurena, Christiana Diora, Tom Forda, GAP i American Eagle. Osam godina je nosila revije Victoria's Secreta, a 2012. u tome ju je spriječilo uganuće gležnja tijekom probe. Upravo je ona odabrana da 2017. odjene dva milijuna dolara vrijedan grudnjak tijekom revije u Šangaju.

Kad je ljubavni život u pitanju, poznato je da je 2014. bila u vezi s američkim košarkašem Jaredom Homanom, no ljubav nije potrajala. U rujnu 2018. počela je vezu s NBA igračem Joakimom Noahom za kojeg se godinu kasnije zaručila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:51