BEZ DLAKE NA JEZIKU

Otvoreno pismo srpske pjevačice koja je sahranila muža: ‘Čaršijski džukci i džukelice, samo vi radite senzacije od nas...‘

Srpska pjevačica po prvi put se oglasila nakon smrti supruga, koji je iznenada preminuo od posljedica infarkta

Aleksandra Tadić Cipka

 Instagram/Aleksandra Tadić Cipka/

Srpska pjevačica Aleksandra Tadić, poznatija kao Cipka, prvi se put oglasila nakon smrti svog supruga Nebojše Jarina Stojićevića, koji je iznenada preminuo u svibnju ove godine od posljedica infarkta.

Putem svog Instagram profila uputila je otvoreno pismo svima koji su iznosili laži o njoj i njenom suprugu, s obzirom na to da se šuškalo da je on puno stariji od nje i da su se vjenčali u tajnosti.

„Moj muž i ja… Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali za reći rekli smo jedno drugome za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživjeli da smo jedna duša u dva tijela. Rijetke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavdje do vječnosti“, započela je Tadić pa nastavila svoj poduži post.

„Fascinantno mi je bilo računanje razlike u godinama između nas dvoje, ostavljam matematičarima da računaju i dalje. Mi smo poznati po tome koliko nas zanimaju tuđa mišljenja i pričice, nama je bilo bitno da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili. Čaršijski džukci i džukelice, ostavljam vam da razvijate filmove u svojoj glavi jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije, baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, vjerujem da vam je tako lakše, a mi volimo pomagati ljudima i olakšavati tuđe brige i probleme.

Što se tiče mog posla, pjevanja, nastavljam dalje gdje smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo, ali otom potom… Znam da ima puno vas koji volite moj dosadašnji rad, i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pjevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i vječnu ljubav! Jači smo od sudbine", zaključila je pjevačica na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 19:00