BIVŠI ČLAN ONE DIRECTIONA

Otkriven je uzrok smrti Liama Paynea (31)

Payne je već bio mrtav kad su djelatnici hitne pomoći stigli na mjesto nesreće...

Liam Payne

 Tolga Akmen/Afp

Otkriven je uzrok smrti pjevača grupe One Direction, Liama Paynea (31). Kako prenosi Daily Mail, pjevač je preminuo odmah od višestrukih ozljeda, uključujući i frakturu lubanje, kada je pao s trećeg kata hotela u dvorište. Payne je već bio mrtav kad su djelatnici hitne pomoći stigli na mjesto nereće.

31-godišnjoj zvijezdi više nije bilo spasa, a voditelj hitne službe Buenos Airesa, Alberto Crescenti, potvrdio je da je Payne imao "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti."

"Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali ozljede su bile toliko teške da mu nije bilo spasa", rekao je Crescenti, prenosi Daily Mail.

image

Liam Payne

David Fisher/shutterstock Editorial/profimedia/

Podsjetimo, ranije se pisalo da su policajci stigli u hotel nakon što su zaprimili hitan poziv u kojem ih se obaviještava o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola."

Osoblje hotela nazvalo je 911, telefonski broj za hitne slučajeve koji je kod nas 112, te su im uputili dva poziva. U jednom su rekli: "Imamo gosta koji je poludio na drogama i uništava sve u svojoj sobi. Trebamo nekoga od vas da dođe ovdje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 20:15