ODALA JE FOTKA

Otkrila više nego što je smjela: Je li Adele potvrdila nešto što su obožavatelji dugo čekali?

Pjevačica je u nedjelju podijelila fotografije iz svog doma u Los Angelesu dok je slavila svoj prvi Emmy

Rich Paul i Adele

 Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia

Obožavatelji nagađaju da se Adele možda potajno udala za svog dečka Richa Paula nakon što su uočili znakovit detalj u njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Pjevačica je, naime, u nedjelju podijelila fotografije iz svog doma u Los Angelesu dok je slavila svoj prvi Emmy koji je osvojila za TV koncert, "Adele: One Night Only".

Na fotografiji njene nagrade, mogla se vidjeti personalizirana igra na kojoj stoji "The Paul‘s" (Paulovi) što je izazvalo gomilu komentara uzbuđenih obožavatelja koji su nagađali da se tajnovita zvijezda udala za svog partnera.

image
/Niklas Halle‘n/Afp/Profimedia

Pjevačka zvijezda i imućni agent prvi put su se upoznali na zabavi prije nekoliko godina, a javno su objavili svoju vezu u ljeto 2021. godine. Glazbenica je prethodno bila u braku s poduzetnikom Simonom Koneckijem, ocem njezina devetogodišnjeg sina Angela. Udala se 2018. i rastala iste godine.

U prošlomjesečnom intervjuu za britanski ELLE, Adele je odgovorila na glasine da je zaručena, šaleći se da bi "mogla biti i udana".

- Nikada nisam bila ovako zaljubljena - rekla je i dodala da je opsjednuta njime te da definitivno želi više djece.

image

Adele i Rich Paul

/Christian Petersen/getty Images/Profimedia

Na pitanje je li prsten koji je nedavno nosila zaručnički dijamant, odgovorila je da ipak nije udana.

- Baš sam u ludilu! Sretna sam i mogla bih se i udati, no nisam zaručena i jednostavno volim vrhunski nakit - naglasila je.

Adele se preselila kod Richa ovog svibnja nakon godinu dana veze, a žive u kući na Beverly Hillsu, vrijednoj 58 milijuna dolara. Rich Paul inače radi s brojnim NBA zvijezdama, kao što su LeBron James, Anthony Davis, Bena Simmons i druga slavna sportska lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:50