NARUŠENI ODNOSI

Otac Meghan Markle: ‘Mojim unucima uskraćeno je njihovo pravo. Pitam se kako će se osjećati kad konačno shvate...‘

‘Volio bih upoznati svoje unuke, ali bih u ovoj fazi bio sretan i s fotografijom...‘, kazao je Thomas Markle

Meghan Markle i princ Harry

 -/shutterstock Editorial/profimedia/-/shutterstock Editorial/profimedia

Otac Meghan Markle, Thomas, tužan je što je princu Archieju i princezi Lilibet uskraćen kraljevski način života, prenosi New York Post. Nedavno je Thomas proslavio svoj 80. rođendan pa je pozvao svoje unuke na slavlje, ali kontakta s kćeri i njezinom obitelji nema. Također je izrazio žaljenje i zbog narušenih obiteljskih odnosa princa Harryja s kraljevskom obitelji pa Archie i Lilibet nisu mogli proslaviti rođendan ni sa svojim drugim djedom - kraljem Charlesom.

image

Princ Harry i Meghan Markle s djecom

Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Učinilo mi se jako tužnim što je Meghan i Harryjevoj djeci uskraćeno pravo da poznaju svoje rođake, koji izgledaju kao fantastična djeca, ili da sudjeluju u stvarima kao što je ceremonijalni događaj Trooping the Colour, što je njihovo pravo rođenjem. Dolaze u dob kada će početi postavljati pitanja, kao i sva djeca. Pitam se kako će se Archie i Lilibet osjećati za nekoliko godina kada shvate sve stvari koje su propustili", kazao je Thomas.

Thomas je, kako prenosi New York Post, molio Harryja i Meghan da se vide, ali to se nije dogodilo. "Nikada nisam bio nešto od rođendana, znam da se jedina osoba s kojom se najviše želim čuti, Meghan, neće javiti. Volio bih upoznati svoje unuke, ali bih u ovoj fazi bio sretan i s fotografijom. Imaju dva djeda koji ih žele vidjeti, od kojih je jedan kralj Engleske. Nikad u svojih 80 godina nisam mislio da ću biti u istoj poziciji kao i kralj", rekao je.

image

Meghan Markle i princ Harry

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
image

Thomas Markle

7news Spotlight/ferrari/profimedia/7news Spotlight/ferrari/profimedia

Kao što znamo, odnos Thomasa i Meghan se narušio 2018. godine prije njezinog vjenčanja s Harryjem, a nastavio se pogoršavati nakon što je Thomas doživio moždani udar prije dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:07