BOMBA IZ HOLLYWOODA

Ostvarenje sna svih fanova ‘Prijatelja‘: Jennifer Aniston i David Schwimmer su par?!

Nakon vremena provedenog na snimanju specijala Jennifer i David počeli su se prvo dopisivati, onda i učestalo družiti
 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Već samo priznanje zvijezda kultne serije "Prijatelji" Jennifer Aniston i Davida Schwimmera tijekom specijalne emisije u povodu ponovnog okupljanja legendarne šestorke kako su bili zaljubljeni jedno u drugo i u stvarnom životu - oduševilo je njihove brojne obožavatelje.

Iako je tada sve ostalo samo na platonskoj ljubavi, a sve svoje emocije pretočili su u televizijsku vezu svojih likova Rachel Green i Rossa Gellera, čini se da je ponovno okupljanje "Prijatelja" u svibnju ipak izazvalo da se stara vatra razbukta.

Malo je reći da Hollywood ima novi omiljeni par. Doduše, trebalo je proći gotovo 30 godina jer tada se ova iznimno popularna serija prvi put emitirala, a veza Rachel i Rossa provlačila se kroz svih deset sezona i završila ganutljivim priznanjem ljubavi.

Ipak, kako su Aniston i Schwimmer priznali u emisiji voditelju Jamesu Cordenu, iako je kemija među njima bila itekako stvarna, nikad je, u to vrijeme, nisu realizirali u pravom životu.

Kako su otkrili, tijekom deset godina snimanja, uvijek je jedno od njih bilo u vezi. Sve do sada.

Jer kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, nakon vremena provedenog na snimanju specijala 52-godišnja Jennifer i 54-godišnji David počeli su se prvo dopisivati, onda i učestalo družiti, a najviše vremena provode u glumičinu domu u Los Angelesu

- Provode vrijeme u Jeninom domu, ona uvečer kuha i uživaju u zajedničkom vremenu, razgovarajući i smijući se. Također ih se moglo vidjeti kako piju vino, zadubljeni u razgovor dok su šetali po Jeninom omiljenom vinogradu u Santa Barbari - ispričao je isti izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:31