OPORAVLJA SE

Oprah Winfrey javila se nakon hospitalizacije: ‘Perite ruke, zaraza živi na kvakama...‘

Winfrey je završila u bolnici zbog dehidracije uzrokovane crijevnom virozom

Oprah Winfrey

 Abc/Ferrari/Profimedia/Abc/ferrari/profimedia

U utorak je poznata voditeljica Oprah Winfrey završila u bolnici, a sada je otkriveno da se radilo o crijevnoj virozi. Trenutno se oporavlja u svome domu.

"Winfrey se oporavlja nakon crijevne viroze i primila je intravenoznu injekciju zbog dehidracije, na preporuku svog liječnika. Odmara se i osjeća se bolje svakog dana", rekao je predstavnik Oprah za CNN.

Novinarka Gayle King, inače Oprahina prijateljica, s njom je bila na video pozivu, pa je to podijelila na Instagramu. U videu je Winfrey otkrila kako je hospitalizirana jer nije mogla zadržati dovoljno vode u organizmu zbog viroze. Otkrila je i da nije jedina u kućanstvu koja je imala tu virozu.

"Perite ruke, rekli su mi da se prenosi dodirom. Zaraza živi na kvakama, ogradama i do 10 sati, ako pipnete tu površinu nakon zaražene osobe, i vi ćete je dobiti", poručila je Oprah.

Podsjećamo, Oprah vodi emisiju ‘CBS Mornings‘ u kojoj razgovara s književnicima, ali u utorak je umjesto nje s njima razgovarala Gayle i objasnila gledateljima što je Oprah.

"Žao mi je što Oprah sada nije tu s nama. Imala je neku vrstu crijevne viroze, stvari su joj izlazile na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna. No, reći ću da je završila u bolnici, dehidrirala je, bila je na infuziji, tako da je to vrlo ozbiljna stvar", rekla je voditeljica i dodala da će Oprah "biti dobro".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 09:55