NOVE OPTUŽBE

Opet drama s Johnnyjem Deppom: ‘Unio mi se u lice, vrijeđao me i psovao, pa molio da ne plačem‘

Bio je to prvi studijski film za glumicu koja se po naputku redatelja morala smijati u sceni, na što je Depp poludio

Johhny Depp i Penelope Cruz u ‘Blowu‘

 New Line Cinema/Entertainment Pictures/Profimedia/New Line Cinema/entertainment Pictures/profimedia

Kako Johnny Depp nije baš ugodan kolega na setu otkrila je zvijezda "Zločinačkih umova" Lola Glaudini u podcastu "Powerful Truth Angels". Incident, kako donosi Page Six, zbio na snimanju "Blowa", kriminalističkog trilera iz 2001. Depp se na Glaudini izvikao jer se smijala tijekom snimanja, a smijala se kako je to ispričala po naputku redatelja filma Teda Demmea .

"Bilo je to već prvog dana snimanja, a ja još nisam ni upoznala Johnnyja Deppa. Ležala sam na tepihu od medvjeđe kože u bikiniju u pozadini kadra. Ted Demme mi je prišao i rekao da kad Johnny Depp izgovori tu određenu riječ, kako želi da prasnem u smijeh kao da joj je upravo rekao najsmješniju stvar ikad.", ispričala je Glaudini. I kad su se kamere uključile, glumica je učinila točno ono što joj je rečeno. No njezin je smijeh navodno je silno iznervirao danas 60-godišnjeg glumca.

image

Lola Glaudini

Mark Schafer/Everett/Profimedia/Mark Schafer/everett/profimedia

"Kad su rekli rez, Johnny Depp mi je prišao i počeo mahati prstom ispred lica govoreći: ‘Što misliš tko si ti, dovraga? Što misliš tko si? Začepi je*ote. Pokušavam je*eno izgovoriti svoj tekst, a ti je*eno odvlačiš fokus. Ti je*eni idiot. Oh, sad, oh sad nije tako smiješno? Sad možeš šutjeti? Sada možeš je*eno začepiti, je*ote? Tiho kakva si sada, tako je*eno i ostani!‘", prepričala je glumica. Glaudini, koja sada ima 52 godine, ostala je potresena navodnim incidentom, posebno nakon što se toliko godina divila Deppovom radu.

"Ovo je bio moj prvi studijski film, a ja ispred sebe imam zvijezdu koju sam idealizirala, zbog koje sam bila tako uzbuđena da ćemo zajedno raditi, a koja mi se nabila u lice. Jedina stvar koja mi je prolazila kroz glavu bila je: ‘Nemoj plakati, nemoj plakati, nemoj plakati‘.", nastavila je glumica napomenuvši kako pokojni redatelj, koji je umro manje od godinu dana nakon izlaska filma, nije došao i ništa rekao na to ponašanje, tek: "Hej, slušaj, Johnny, znaš što, ja sam joj zapravo zadao tu smjernicu".

Unatoč navodnom sukobu, Glaudini je morala nastaviti snimati još pet ili šest sati prije nego što je mogla nazvati svog oca da mu se izjada. On joj je rekao da "ima dva izbora" - poslati sve kvragu ili mu ne dopustiti da vidi kako se uzrujala. Glaudini je naposljetku odlučila nastaviti raditi na filmu, a Depp joj je kasnije tog dana dao kako je to nazvala, "ispriku bez isprike".

image

Film ‘Blow‘

New Line Cinema Collection/Everett/Profimedia/New Line Cinema Collection/everett/profimedia

"Znaš, ranije sam stvarno bio jako koncentriran i bio u svom liku, radim taj bostonski naglasak, a to je stvarno je*eno teško. Pa sam malo napet i tako to,... Samo sam se htio uvjeriti da smo dobro i sve to?", prema Lolinim riječima kazao joj je Depp, na što mu je ona uzvratila da ne znam o čemu priča i da naravno da su si dobri.

Glumčev predstavnik za javnost rekao je za Page Six da je glumac uvijek davao prednost održavanju dobrih radnih odnosa sa svojim kolegama i da se ovaj iskaz glumice uvelike razlikuje od sjećanja ostalih članova na setu. Istaknuli su činjenicu da je Samuel Sarkar, koji je bio tehničar zvuka u filmu, rekao za Variety da se ne sjeća navodnog sukoba između dvoje glumaca, a pratio je kako je istaknuo svaki zvuk na snimanju jer mu je to posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:04