RAZVODI, TUČE I SEKS

Ono kad je Bianca izvela felacio Kanyeu u gondoli i još 10 skandala koji su obilježili ludu 2023. godinu

Ljubavni skandali, optužbe za silovanje, sukobi s kolegama i obožavateljima i teški razvodi obilježili su godinu brojnim zvijezdama

Zvijezde i njihovi skandali 2023. godine

 Profimedia/

Kraj je 2023. godine i dok mnogi rezimiraju što se sve dogodilo, odlučili smo se prisjetiti koji su to skandali potresali svjetsku scenu i koje će to zvijezde zbog svojih upečatljivih događaja pamtiti ovu godinu. Bilo je tu javno neprihvatljivog ponašanja, ljubavnih i bračnih brodoloma, zakonskih prekršaja i puno, puno začuđenih obožavatelja.

1. Kanye West i Bianca Censori vs. Talijani

Ljubav Biance Censori i Kanyea Westa ove je godine punila brojne naslovnice zbog kontroverznog stila odijevanja, ali i ponašanja para. Kanye West i glavna arhitektica njegovog brenda Yeezy vjenčali su se tajno u prosincu 2022., samo mjesec dana nakon njegova razvoda od Kim Kardashian s kojom ima četvero djece.

Ove godine je Kanye imao puno nastupa u Italiji, ali njegovo ponašanje izvan pozornice bilo je u fokusu javnosti. Bio je s Biancom u Firenci, Milanu, Veneciji, Veroni i Rimu, a tamo su nosili bizarne odjevne kombinacije – Kanye je hodao bos, a Bianca je često vrlo malo odjeće.

image

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

Profimedia/

Skandal je dosegao novi nivo kada su uhvaćeni u Veneciji u taksi brodu. Kanye je sjedio spuštenih hlača i pokazivao svoju stražnjicu dok je Bianca klečala pred njime. Takvo ponašanje razbjesnilo je lokalno stanovništvo koje je zahtijevalo da se paru zabrani boravak u zemlji i odvijala se policijska istraga. Biancini korijeni sežu u Italiju gdje ima dio rodbine koji su se, prema pisanjima medija, osjećali zanemareno zbog toga što ih par nije posjetio kada su bili u Italiji.

Biancini bliski ljudi bili su zabrinuti zbog njezina ponašanja jer su tvrdili da je ona takva zbog utjecaja Kanyea.

2. Razvod Britney Spears nakon 6 godina

Ljubav koja je trajala od 2016. godine između Britney Spears (41) i Sama Asgharija (29) mnogima je bila inspiracija. Upoznali su se jer je glumio u njezinom glazbenom spotu za „Slumber Party”, 2021. uslijedile su zaruke, godinu dana kasnije vjenčanje i brak koji je trajao samo 14 mjeseci.

Sredinom kolovoza pojavile su se vijesti u stranim medijima kako je par imao žestoku svađu zbog njezinih navodnih izvanbračnih afera nakon čega je Sam iselio iz njihova doma. Nakon toga je potvrđeno da su tad već živjeli odvojeno tri tjedna i da je on predao papire za razvod. Kao razlozi njihova razvoda spominjali su se njezini fizički napadi na Sama i česte svađe.

image

Britney Spears, Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ubrzo nakon razvoda postalo je poznato da Britney vjeruje da je Asghari potajno radio s njezinim ocem Jamiejem (71) i davao mu informacije da bi ona ostala u svom trinaestogodišnjem starateljstvu. Britney je sa Samom počela izlaziti pet godina prije nego što je njezin otac završio dugotrajno skrbništvo nad njom. Britney je sumnjala, tvrdio je izvor blizak pjevačici za Daily Mail, da je Sam dijelio s njezinim ocem detalje iz njezina privatnog života.

„Sam je Jamieju davao informacije koje su pomagale da ona ostane zatočena u očevom skrbništvu. U zamjenu je Sam dobio pristup njoj i njezinom novcu. Britney sad osjeća da je Sam bio neiskren cijelo vrijeme”, rekao je.

Ovu godinu će Britney pamtiti po razvodu braka koji je potresao svjetsku javnost, ali i po objavi svoje autobiografije „The Woman In Me” u kojoj je otkrila i brojne druge pikantne detalje iz svog života.

3. Ariana Grande ponovno optužena da vara

Ariana Grande objavila je prekid braka sa svojim suprugom Daltonom Gomezom, a onda nekoliko dana nakon potvrdila je romansu s kolegom iz filma „Wicked” Ethanom Slaterom. Upoznali su se još 2022 na setu filmske adaptacije Broadwayevog mjuzikla u kojem Ariana glumi Glindu, dobru vješticu.

Tad je Ariana bila u braku s Daltonom s kojim je tijekom lockdowna 2020. objavila svoju vezu, zaručila se, a potom u svibnju 2021. rekla sudbonosno „da”.

Ethan je bio u braku s djevojkom iz srednje škole Lilly Jay s kojom se oženio 2018. Dobili su sina 2022. Mediji su pisali o tome da je rekao jedino svojoj supruzi za Arianu, malo prije nego što su novosti bile javne, a ona je bila potpuno „potpuno zatečena” njihovom vezom, samo nekoliko mjeseci nakon što su dobili prvo dijete.

Jednom je novopečena majka otkrila da se osjeća „izdano” jer je Ariana ranije provela vrijeme s njom i njezinim suprugom dok su još bili u braku.

image

Ariana Grande i Dalton Gomez

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ovo nije bilo prvi put da je Ariana optužena za prevaru. Naime, njezin bivši Jai Brooks optužio ju je 2013. godine da ga je prevarila s Nathanom Sykesom.

Unatoč svemu, Ariana i Ethan napravili su sljedeći korak u svojoj vezi u rujnu kad su počeli živjeti skupa u New Yorku. Prije bivšeg supruga Daltona, Ariana je bila zaručena kratko s Peteom Davidsonom s kojim je bila četiri mjeseca.

4. Taylor Swift burna turneja i ljubavni život

Da je pjevačica Taylor Swift jedna od osoba koje su obilježile 2023. godinu govori i to da ju je časopis Time proglasio osobom godine. Punila je naslovnice uspješnom svjetskom turnejom Eras Tour koja se nastavlja i sljedeće godine, u kinima se emitirao njezin dokumentarac „Taylor Swift: The Eras Tour”, pa čak je i Sveučilište Harvard dobilo kolegij „Taylor Swift i njezin svijet”. Ipak, Taylor je posebnu vrstu pažnje privlačila svojim privatnim životom. Još u travnju ove godine prekinula je vezu koja je trajala šest godina s Joem Alwynom. Potom, krenula su šuškanja o njezinom ljubavnom životu u jeku Eras turneje.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Naime, poticala je svojim ponašanjem glasine da je u vezi s Travisom Kelceom, igračem Kansas City Chiefsa na čijim se utakmicama pojavljivala. Još u srpnju priznao je da je pokušao pjevačici dati svoj broj, ali neuspješno jer ne govori prije i nakon koncerata jer čuva glas, a od tad su mediji pisali o njihovu potencijalnom odnosu. Par je utišao šuškanja i potvrdio svoju vezu držanjem za ruke sredinom listopada.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Swift je svog partnera podržavala na njegovim utakmicama, družila se s njegovim roditeljima, a jednom prilikom je na utakmicu povela i svoje poznate prijatelje Hugha Jackmana, Sophie Turner, Blake Lively i Ryana Reynoldsa. Swift je tada utakmicu napustila s prijateljima, ali je Kelce primijećen kako napušta njezin stan tog jutra.

Podsjećamo, Kelce je prije romanse sa Swift izlazio s modelom Kaylom Nicole, a odnos su prekinuli 2022. nakon pet godina veze.

I dok se činilo da Taylor sve cvijeta, dogodila se tragedija na njezinom koncertu. Naime, sredinom studenog na njezinu koncertu u Rio De Janeiru, koji se tad suočavao s nesnosnim ljetnim vrućinama, preminula je obožavateljica Ana Clara Benavides (23) zbog srčanog zastoja.

5. Sophie Turner nakon razvoda pronašla novu ljubav

Kad smo već kod Taylor Swift i bivših, njezin bivši dečko Joe Jonas, s kojim je bila nekoliko mjeseci 2008. godine, razveo se ove godine od njezine prijateljice Sophie Turner.

Zvijezda „Igre prijestolja” imala je s Joem Jonasom vjenčanje iz bajke u Francuskoj i dvije kćeri. Sve se činilo idilično, pa je fanove jako potresla vijest u kolovozu ove godine kako se Sophie i Joe razvode nakon četiri godine braka.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

O ovom razvodu krenule su vijesti da je Sophie zatečena njime, a s druge strane da je razvod potaknut njezinim partijanerskim stilom života.

Tijekom braka Joe je bio prikazivan kao predani otac, a Sophie kao partijanerica, pojavio se i niz kolumni koje brane glumicu i postavljaju pitanje zašto se Joea hvali jer se brine za vlastitu djecu što je izazvalo rasprave o seksizmu.

Sophie je jedno vrijeme živjela s kćerima Willom (3) i Delphine (1) u stanu Taylor Swift u New Yorku. Bivši par postigao je dogovor o skrbništvu u listopadu tako da će kćeri provoditi vrijeme u njihovim domovima u SAD-u i Velikoj Britaniji.

U prosincu se saznalo da Sophie izlazi s britanskim aristokratom Peregrineom Pearsonom. Izvori tvrde da je taj odnos više od obične veze i da novi partner pomaže Sophie da „pronađe samu sebe” usred šokantnog razvoda. Sophie i Peregrine viđeni su prvi put u Parizu kako se ljube tijekom Svjetskog prvenstva u ragbiju, samo dva mjeseca nakon potvrde razvoda od Joea. Prema izvorima koji su govorili za strane medije, Joe i Sophie su sada u dobrim odnosima.

6. P Diddy tužbe

U studenom je Seana Diddyja Combsa optužila njegova bivša djevojka Cassie za fizičko i emocionalno zlostavljanje. Reper je izdao svoj prvi album u 13 godina i počeo ga promovirati, a onda nekoliko dana nakon otkriveno je da je predmet tužbe svoje bivše djevojke. U tužbi je navela kako ju je prisiljavao da uzima droge, tukao, forsirao da ima seks s više muških prostitutki dok je on gledao, masturbirao i snimao.

Samo dan nakon podnošenja tužbe, objavljeno je da su se Diddy i Cassie dogovorili i riješili problem. Uvjeti nagodbe nisu otkriveni. I dok su oni to brzo zaključili, odjednom su se pojavile još tri optužbe protiv repera. Jedna od njih je od Jane Doe koja je rekla da su je P Diddy i još jedan muškarac seksualno napastovali 2003. godine kad je imala 17 godina.

image

P. Diddy, Cassie

Profimedia/

Potom se 6. prosinca Diddy oglasio na Instagramu.

„Posljednjih nekoliko tjedana šutke sam sjedio i gledao kako pojedinci pokušavaju uništiti moj lik, ugled i moju ostavštinu. Pojedinci koji traže brzu zaradu iznijeli su bolesne optužbe protiv mene. Da budem potpuno jasan: nisam učinio ništa od navedenih groznih stvari. Borit ću se za svoje ime, obitelj i istinu.”

Ipak, ove optužbe pomutile su njegove poslovne planove jer je više kompanija otkazalo poslove s njim uključujući streaming servis Hulu za koji je trebao snimati reality seriju o sebi.

7. Borba Kevina Costnera za tave i pseći krevet

Kad je Kevin Costner (68) u svibnju najavio svoj iznenadni razvod od Christine Baumgartner (49) s kojom je bio gotovo 20 godina, nitko nije ni pomislio da će to biti jedan od najoštrijih razvoda koje je Hollywood doživio.

Daily Mail je došao do sudskih dokumenata prema kojima se između para odvijala bitka oko toga tko je dobio vlasništvo nad tavama i psećim krevetom, kao i to da je Christine navodno potrošila 100 000 dolara Kevinovog novca za uzdržavanje djece na svoje plastične operacije.

image

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Admedia/Sipa Press/Profimedia/Admedia/sipa Press/profimedia

Nakon pravne bitke koja je trajala mjesecima, postignut je dogovor.

„Christine zapravo nije imala izbora nego nagoditi se jer je Kevin imao svu moć. Da se nastavila boriti, riskirala bi da izgubi sve”, rekao je njezin prijatelj za Daily Mail, pa dodao da je ona htjela riješiti stvari izvan suda.

Kevin je samo tri mjeseca nakon njihovog razvoda prohodao s pjevačicom Jewel (49).

8. Bračni nered Jade i Willa Smitha

Mnoge je šokiralo kada je u listopadu Jada Pinkett Smith otkrila da su ona i Will razdvojeni već sedam godina. Pojasnila je da to znači da nisu bili zajedno kada je Will ošamario Chrisa Rocka koji se rugao Jadinoj ćelavoj glavi na dodjeli Oscara 2022.

Jada i Will vjenčali su se 1997., a tijekom svog braka pratile su ih bračni problemi, ali nisu odustajali od svoje romanse. Čak i nakon što je Jada priznala da je imala aferu s pjevačem Augustom Alsinom u svojoj epizodi Facebook emisije „Red Table Talk” 2020. Par je jedno drugo redovito oslovljavao s „muž” i „žena” i svoju ljubav su prikazivali na crvenom tepihu.

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Iako žive odvojeno, roditelji dvoje djece nisu izgubili nadu u pomirenje.

„Vrlo naporno radimo da obnovimo našu vezu, da se vratimo u životno partnerstvo”, rekla je Jada i dodala kako je promašena poanta njezine izjave da ne žive više zajedno jer nisu odustali od pomirenja.

9. Selenina obožava Bennya, a njezini obožavatelji ne

Ove godine vidjeli smo Selenu Gomez u vjenčanici, spajali su je s poznatima, sadašnja njezinog bivšeg zbog nje je dobivala prijetnje smrću, a sad je sretna i zaljubljena, no to se ne sviđa njezinim pratiteljima. No, krenimo ispočetka.

Početkom 2023. Selenu su povezivali s glazbenikom Andrewom Taggartom. Zvijezda grupe The Chainsmokers i pjevačica bili su na nekoliko spojeva. U ožujku Selena u vjenčanici nije značila nastavak priče s Andrewom, već je snimala u New Yorku scene za treću sezonu hit serije „Only Murders in the Building”. U ožujku su je potom povezivali sa Zaynom Malikom.

Selene je bivša djevojka Justina Biebera s kojim je bila od 2009. do početka 2018. s prekidima. Justin je sada s manekenom Hailey Bieber koja se našla na meti kritika s Kylie i Kendall jer su na društvenim mrežama se rugale Seleni, uvjereni su bili brojni obožavatelji. Kako su se mnogi onda okomili na Hailey, bila je prisiljena javiti se Seleni.

„Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da ovo sve prestane”, napisala je Selena.

Čini se da je pjevačica i glumica pronašla sreću s Bennyjem Blancom što je od početka prosinca dala nagovijestiti komentarima na društvenim mrežama i otkrila je da su već šest mjeseci zajedno.

image

Benny Blanco i Selena Gomez

Instagram/selena Gomez/

Dok je Selena se hvalila svojom srećom, što preko fotografija, što preko komentara na društvenim mrežama, obožavatelji su nezadovoljni. Smatraju da Gomez ne pazi na sebe jer je Blanco prethodno govorio negativne komentare o njoj pritom hvaleći Justina Biebera kao drugačijeg. Bilo je to 2020. godine u podcastu Zacha Sanga, a čini se da to Seleni, vlasnici brenda Rare Beauty, uopće ne smeta.

Dok je u Instagram komentarima jedan obožavatelj kritizirao što je s nekim tko ju je ranije posramljivao, ona je odgovorila.

„Lol, da, i još uvijek je bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenica“, napisala je.

10. Danny Masterson u zatvoru

Zvijezda „Ludih sedamdesetih” Danny Masterson dobio je 30 godina ili doživotnu kaznu zatvora u rujnu nakon što je bio optužen da je silovao dvije žene. Najmanje tri žene optužile su Mastersona za silovanje između 2001. i 2003. godine tvrdeći da je glumac iskoristio svoj položaj u scijentološkoj crkvi kako bi zataškao te vijesti.

Prije izricanja kazne, jedna od žrtava uputila je riječi glumcu.

„Ti uživaš u povrjeđivanju žena. To je tvoja ovisnost. To ti je bez sumnje najdraža stvar.”

image

Danny Masterson

Gigu/

„Gospodine Mastersone, znam da sjedite ovdje nepokolebljivi u svojim tvrdnjama o nevinosti i stoga se bez sumnje osjećate žrtvom pravosudnog sustava koji vas je iznevjerio. Ali gospodine Masterson, vi ovdje niste žrtva”, rekla je sutkinja Charlaine Olmedo na Višem sudu u Los Angelesu.

„Vaši postupci prije 20 godina oduzeli su drugoj osobi glas i izbor. Na ovaj ili onaj način morat ćete se pomiriti sa svojim prethodnim postupcima i njihovim posljedicama”, dodala je.

U listopadu je izbačen iz scijentološke crkve i proglašen „supresivnom osobom” koju crkva definira kao nekoga čije ponašanje nastoji spriječiti duhovni napredak onih oko njega. Zbog toga će pripadnici crkve morati prekinuti kontakte s njim, uključujući njegovu suprugu Bijou Phillips i njegovu obitelj.

Iako su ga izbacili, crkva tvrdi da je Danny nevin prema svim optužbama. Kolege Mila Kunis i Aston Kutcher iz „Ludih sedamdesetih” našli su se na meti rasprava jer su podijelili riječi podrške osuđenom silovatelju i molili suca za popustljivost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:02