JON HAMM

‘Ona‘ slika ne zaboravlja se ni 10 godina kasnije, oglasio se ponosni ‘vlasnik‘: ‘Nosim gaće svaki dan‘

Jon Hamm napokon se pozabavio glasinama da više voli hodati po svijetu bez donjeg rublja

Jon Hamm i Jennifer Westfeldt

 Adrian Sanchez-gonzalez/Afp/Profimedia

Dobitnik Emmyja Jon Hamm napokon se pozabavio glasinama da više voli hodati po svijetu bez donjeg rublja i to čak desetljeće nakon što su njegove fotografije na kojima se šetao Madison Avenueom, a pritom se ‘ocrtavao njegov ponos‘ postale viralne.

Dobro obdareni 51-godišnjak prasnuo je u smijeh kada su ga u ponedjeljak u emisiji Howarda Sterna suočili s ‘aferom penis‘.

68-godišnji voditelj pročitao je natpise New York Daily Newsa iz 2013. u kojima stoji da je Jon Hamm ‘dobio uljudnu uputu osoblja AMC-a da nosi donje rublje‘ dok je snimao seriju ‘Mad Men‘ jer je njegova ‘impresivna anatomija previše ometala rad na seriji‘.

"Nosio sam donje rublje svakog dana svog života, Howarde. Kao prvo, tko ne nosi donje rublje? Da, nosio sam ga svaki dan svoga života. S odijelom? Daj, molim te. Volim udobne bokserice, hvala ti na pitanju. Volim pamuk koji diše. Tko ne voli?", izjavio je Hamm.

Hamm je trenutno u vezi s Annom Osceolom, svojom kolegicom iz ‘Mad Mena‘, a razlika od 17 godina im, čini se, ne smeta.

"Ovako javno izjavljujem svoju veliku ljubav prema njoj, da. Trenutno sam u vezi i lijepo je. Lijep je osjećaj da se brineš o nekome i da se netko brine o tebi", rekao je zaljubljeni glumac.

Posljednje dvije godine glumac također ide na terapije kako bi riješio svoju traumu iz djetinjstva. Naime, kad mu je bilo 10 godina, majka mu je preminula od raka crijeva.

"Kada izgubiš nekoga tko ti je toliko važan, poput majke, tako rano, to stvara ranu koja blokira tvoju emocionalnu dostupnost. Blokira tvoju dostupnost i ranjivost", priznao je Hamm.

Hamm je 2015. prekinuo s redateljicom Jennifer Westfeldt, s kojom je bio u vezi punih 18 godina.

"S velikim žaljenjem, odlučili smo prekinuti, nakon 18 godina ljubavi i zajedničke povijesti. I dalje ćemo jedno drugom biti podrška na sve moguće načine", objavili su tada Jon i Jennifer u priopćenju za javnost.

Nisu se vjenčali, a Hamm je jednom prilikom izjavio da ‘u brak ne vjeruje, a djecu ne priželjkuje‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:26