ZABORAVLJENI PROJEKT

Ona je mogla biti Barbie umjesto Margot Robbie: ‘Srećom, taj film nije realiziran‘

‘Baš kao posjetiteljica kina i obožavateljica žena u Hollywoodu od malena, oduševljena sam razvojem Barbie‘, poručuje

Margot Robbie na premijeri filma ‘Barbie‘

 Justin Tallis/Afp

Još 2017. godine, Anne Hathaway je trebala tumačiti ulogu Barbie, a Alethea Jones je trebala režirati spomenuti projekt Sony Picturesa. Iako se film nije nikada snimio, dobitnica Oscara sada, gledajući unatrag, kaže da "srećom" taj film nikada nije realiziran jer je ovogodišnja Barbie bila "pun pogodak".

image

Anne Hathaway

Angela Weiss/Afp/Profimedia/

- Sada zamislite tu verziju, toliko energije, toliko iščekivanja, toliko emocija... No, to nije prava verzija - procijenila je Hathaway. Također, pohvalila je producenticu filma i Margot Robbie, koju naziva "stvarnom Barbie s ekrana".

- Margot je jednostavno izvrsna. Ono što ona radi kao kreativka i producentica tako je uzbudljivo i inspirativno. Zadržali su određene narative kojima nisu često dali priliku da se razviju - tvrdi Hathaway.

image

Margot Robbie

Warner Bros. Pictures - Heyday F/Afp/Profimedia/Warner Bros. Pictures - Heyday F/afp/profimedia

- Baš kao posjetiteljica kina i obožavateljica žena u Hollywoodu od malena, oduševljena sam razvojem Barbie - dodala je.

Nadalje, dobitnica Oscara objašnjava da je njihova verzija filma bila najbolja moguća verzija, piše Deadline.

- Dakle, zapravo je vrlo lako jednostavno biti oduševljen i sretan zbog njih. Također sam osoba koja voli gledati žene kako "ubijaju" posao - rekla je Hathaway i istaknula kako je uspjeh Barbie neporeciv. Dodatno, misli da će taj film vjerojatno poboljšati stvari.

image

Anne Hathaway

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, glumica Amy Schumer izvorno je izabrana za ulogu Barbie 2017. godine, ali Hathaway je preuzela ulogu nakon što je Schumer napustila projekt.

image

Anne Hathaway

Rw/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Rw/mpi/Capital Pictures/Profimedia

“Barbie” glumice Anne Hathaway trebala je izaći u lipnju 2018. godine. Australska redateljica Alethea Jones, najpoznatija po režiji komedije “Fun Mom Dinner”, bila je u pregovorima povodom režiranja filma kojeg su izvori opisali kao nalik na “Splash” i Disneyjevu "Očaranu". Schumer je doradila scenarij, koji je pratio Barbie koja biva izbačena iz Barbielanda jer nije bila dovoljno savršena. Projekt se nikada nije ostvario, što je otvorilo vrata Robbie da preuzme filmska prava na kultnu lutku i realizira projekt s Warner Brosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:30