SJEĆATE LI JE SE?

Omiljenu dječju zvijezdu snimili na ulici, neprepoznatljiva je: ‘Narkotici i alkohol su je bacili na dno‘

Amanda je nekoliko puta bila na odvikavanju, a sve je to ostavilo trag na njoj, a nije se obazirala na fotografe

Amanda Bynes

 Jack/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Američka glumica Amanda Bynes bila je omiljena dječja zvijezda, a gledali smo ju u popularnim filmovima kao što su "Ona je najbolja" i "Sve što djevojka može poželjeti". Kasnije je u karijeri postala ovisna o alkoholu i drogama, a potom je u potpunosti promijenila svoj izgled i postala neprepoznatljiva.

Amandu su sada uhvatili u šetnji ulicama Los Angelesa, gdje su ju jedva prepoznali. Neko je vrijeme glumica imala plavu kosu, a sad ju je promijenila u crnu. Na fotografijama je izgledala neraspoloženo, ali se nije obazirala na fotografe i druge prolaznike.

image

Amanda Bynes

Jack/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Bynes je više puta bila u klinici za odvikavanje zbog ovisnosti, s kojom se danas više ne bori, kako kaže. Međutim, njezina je prošlost ostavila trag na njezinom izgledu te više ne izgleda niti približno kako je izgledala na vrhuncu svoje karijere.

image

Amanda Bynes

Mark Ralston/Afp

Glumica je 2012. godine bila uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata, a godinu dana nakon su ju uhvatili kako puši marihuanu u lobiju zgrade u kojoj je tada živjela. Taj je dan bacila stakleni bong na policajce. Kasnije te godine je ispred kuće ljudi koje nije poznavala izazvala požar te su ju stavili pod skrbništvo. Devet godina je bila pod nadzorom, a prošle je godine sudac odlučio da je sposobna brinuti se o sebi i ukinuo je skrbništvo.

image

Amanda Bynes

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prošle je godine Amanda završila na psihijatriji jer je gola šetala ulicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2024 13:30