PRERANI ODLAZAK

Omiljena plesačica i model iz kultnog spota preminula u 39. godini: ‘Bila je sjajna osoba, nikad nije dramatizirala‘

Od posljedica tumora na mozgu preminula je zvijezda kultnog spota ‘Hot in Herre‘

Pasha Bleasdell u spotu ”Hot in Herre”

Reperi i hiphoperi opraštaju se od modela, plesačice i glumice Pashe Bleasdell (38), koja je umrla jučer od posljedica tumora na mozgu. Bleasdell je bila slavna po nizu spotova u kojima je glumila i plesala, a najpoznatiji je Nellyjev "Hot in Here" iz 2002. godine, koji je s godinama dobio kultni status.

Director X, kanadski redatelj koji je često surađivao s preminulom Bleasdell, objavio je posvetu prijateljici i suradnici.

- Ako ste 2000-ih snimili spotove ili ste ih gledali, znate Pashu - napisao je Director X koji je snimio stotinjak spotova i surađivao s Rihannom, Nellyjem, Weekendom i mnogim drugim facama - Upoznali smo se na snimanju za Donnella Jonesa. Od tada smo milijun puta radili zajedno, a još više smo se družili. Bila je sjajna osoba, vrlo cool. Nikad nije dramatizirala. Eto, nikad ne znaš kada ćeš nekoga vidjeti posljednji put.

Inače, spot "Hot in Herre" bio je Nellyjev prvi broj jedan na Bilboardovoj listi, a video je sakupio 169 milijuna pregleda na YouTubeu.

Sashin pomalo razuzdani, seksi ples mnogi su kopirali, a podjednako tako i njezin odjevni stil i frizuru.

Osim u videima, imala je manje uloge u filmovima "Pimp" i "Gimme the Light" s 50 Centom i Seanom Paulom. Svoju tugu zbog preranog odlaska "video vixen", na društvenim su mrežama izrazili i Busta Rhymes i Pusha T, te glumac Terrence Howard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:22