KONTROVERZNI BUBNJAR

Obrisali mu sliku penisa, pa otvorio OnlyFans: Legendarni glazbenik spreman pokazati sve

Ovaj potez slavnog bubnjara rijetko je koga iznenadio, jer je od ranije poznat po svojim ekscesima

Tommy Lee

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

OnlyFans, platforma koja je postala vrlo popularna među onima koji se bave raznim vrstama seksualnog sadržaja, dobila je novog slavnog člana - bubnjara benda Mötley Crue, Tommyja Leeja.

image

Tommy Lee tijekom koncerta

-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ovaj potez slavnog bubnjara rijetko je koga iznenadio. Naime, kako piše Independent, u kolovozu je Tommy Lee objavio svoju golišavu fotografiju na Instagramu, a oduvijek je poznat po svojim egzibicijama te snimci seksa s bivšom suprugom, Pamelom Anderson. Tijekom nedavne turneje benda, Tommy je govorio publici o incidentu u vezi golišave fotografije svog međunožja i sve okupljene pozvao na svoj novootvoreni OnlyFans profil ispisavši ime spomenute stranice na svoju stražnjicu.

image

Pamela Anderson i Tommy Lee devedesetih

Cliff Welch/icon Sportswire/Newscom/Profimedia

- Želim vam pokazati svoje stvari. Skinuli su mi ga s interneta. Nema više kite, nema više sisa? Je li to to? Otišao sam na mjesto gdje možeš biti je**** slobodan i možeš pokazati sve i što god želiš bilo kome, bez da to skidaju. Ovdje možete vidjeti sva moja sr**** - rekao je Lee i publici pokazao svoju stražnjicu, kojom se pohvalio i na Instagramu.

Sada, Lee koristi Instagram za promociju svojeg novog OnlyFans profila, a prema web stranici, pretplata na Leejev sadržaj košta 39,95 dolara mjesečno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 13:24