MAMA JE PONOSNA

Obožavateljice poludjele za zgodnim sinom Dragane Mirković: ‘Više se slikaju s Markom nego s njom!‘

Iako se o njemu ne zna puno, na njegovom se Instagramu vidi velika strast prema automobilima

Dragana Mirković

 Lucija Ocko/Cropix

Iako sin pjevačice Dragane Mirković nije toliko izložen javnosti, Marko se na jednom nastupu regionalne zvijezde našao u centru pozornosti. Tijekom koncerta obožavateljice se nisu mogle prestati fotografirati s Markom pa se jedna korisnica X-a našalila: "A što se Draganina publika sad više slika sa sinom nego s njom."

Iako o njemu ne znamo puno, osim da su mu roditelji Dragana Mirković i Toni Bijelić, na njegovom se Instagramu vidi velika strast prema automobilima. Neki mediji pišu da je strastveni ljubitelj Formule 1. Također, sudeći po Instagramu, Marko voli putovati i svoje destinacije dijeliti u Instagram pričama.

"Moj sin - moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vrijeme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek", rekla je pjevačica kada je njezin sin sudjelovao u humanitarnoj utrci.

Osim zgodnog Marka, za kojim lude obožavatelji regionalne pjevačice, Mirković i Bijelić imaju i kćer Manuelu. Manuela je mlađa od Marka, a njezin je Instagram profil zaključan za javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 13:28