POŠTENO SE OZNOJI

OBOŽAVATELJI NI NE SLUTE DA PROLAZI PORED NJIH, ALI SADA ĆE SVI GLEDATI U ISTU STVAR Otkriven tajni način kako Adele dolazi do stadionskih pozornica

Adele
 Lucy Nicholson / REUTERS

Svjetska zvijezda Adele na svojoj turneji pojavljuje se na pozornici usred sportskih stadiona iako je nitko od fanova ne vidi da prolazi kroz publiku. Mnoge je dugo intrigiralo kako joj to uspjeva bez podzemnog tunela. Slavna pjevačica nedavno je kazala da se oznoji zbog načina na koji dolazi do pozornice. "Ne mogu vam reći do kraja, a smijat ćete se kada saznate", kazala je Adele.

No, njena tajna je sada otkrivena, zahvaljujući britanskom The Sunu koji je objavio da zaštitari kroz publiku voze pjevačicu skrivenu u kutiji s kotačićima. Kutija izgleda poput svih drugih kakve se koriste za transport scenske opreme, pa Adelini fanovi nisu nikada ni posumnjali da ona prolazi tik pored njih prije nego što je ugledaju pod svjetlima pozornice.

Pjevačica se u stješnjenom zatvoreno prostoru obilato oznoji na putu do pozornice, a kako bi se zabavila sa sobom nosi iPad, kako piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:44