RISKANTNI OUTFITI

Obožavatelji kritizirali modne odabire zanosnih ljepotica: ‘Što je ovo? Pa vidimo intimne dijelove tijela!‘

Manekenke Toni Garrn i Natasha Poly u odvažnim modnim kombinacijama prošetale su crvenim tepihom Cannesa

Toni Garrn i Natasha Poly

 Profimedia/

Na ovogodišnjem, 77. izdanju, Cannes Film Festivala ne privlače pozornost samo filmovi. U središtu pozornosti ovoga su se puta našle manekenke Toni Garrn te Natasha Poly, koje su u odvažnim modnim kombinacijama prošetale crvenim tepihom.

Garrn je na filmski festival došla zbog premijere filma "Horizon: An American Saga". Manekenka je pozirala u providnoj lepršavoj haljini koja se pružala do poda. Haljina je imala prorez pa je jedna noga bila gola, a uz nju je iskombinirala sandale na petu. S obzirom na to da je haljina bila smeđe nijanse te je torbica također bila smeđa, Garrn se odlučila za prirodni make-up izgled i raspuštenu kosu.

image

Toni Garrn

Shootpix/abaca/abaca Press/profimedia/Shootpix/abaca/abaca Press/profimedia

Poly se također pojavila u hrabrom izdanju, a njezin je modni odabir čak naišao na neodobravanje određenog broja obožavatelja na društvenim mrežama. Manekenka je pozirala u prozirnoj haljini brenda Mugler, specifičnog dizajna. Modnu je kombinaciju odlučila upotpuniti crnim štiklama te glamuroznim nakitom. Kosu je Poly stilizirala u zalizani niski rep, a sve je upotpunio glam make-up.

Ipak, obožavatelji nisu oduševljeni modnom kombinacijom. "Što je ovo? Oprosti, ali ovo je užasno", "Zašto ljudi nose sve manje odjeće? Možemo ti vidjeti intimne dijelove tijela", "Očekivala sam više elegancije", neki su od komentara ispod Polyne objave na Instagramu.

Inače, Poly se na filmskom festivalu pojavila zbog premijere filma "Emilia Perez", a u javnosti je poznata od kada se 2011. udala za Petera Bakkera jer je njezina ceremonija vjenčanja zasjenila dotadašnja vjenčanja slavnih. Raskošnu je ceremoniju iz Saint Tropeza ekskluzivno popratio modni časopis Vogue, a u svojoj je karijeri surađivala je s Louisom Vuittonom, Alexanderom McQueenom i Chanelom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 14:20