DESINGERICA OPET ŠOKIRA

Obožavatelj lizao stopalo kontroverznom srpskom reperu tijekom nastupa, javnost je zgrožena

Srpski je glazbenik poznat po tome da udara tenisicama u glavu i ima nešto drugačiji pristup prema svojim obožavateljima na koncertima

Desingerica

 Instagram/Desingerica

Kontroverzni glazbenik Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovno je šokirao javnost onim što se dogodilo na njegovom nastupu. Kao što znamo, srpski je glazbenik poznat po tome da "udara tenisicama u glavu" i ima nešto drugačiji pristup prema svojim obožavateljima na koncertima.

Ipak, bez obzira na kontroverze, Desingericu mlađa publika voli i puni klubove kada on nastupa. Tako je ovoga puta jedan mladić reperu polizao stopalo, a snimka je završila na TikToku.

I dok je jednima video smiješan, drugi se zgražaju. "Demonizam", "Sve prihvaćamo kao normalno, eto nam", "Ovo je definitivno previše", "Kako je bilo u gradu, sine? Super, lizao sam tabane pjevaču", "Jaka provoda ovoj omladini, bit će ponosni za 20 godina", "Sodoma i Gomora", neki su od reakcija korisnika na TikToku.

image

Desingerica

Ranko Suvar/Cropix

Iako Desingerica nema baš pozitivnu sliku u medijima, prije nekoliko nam je mjeseci rekao da ga to ne brine te da je njegova glazba odraz njega. "Uživam u glazbi. Sve radim iz srca i zato što volim. Sve što ispoljavam, to sam ja i odražava mene kao biće i ličnost", rekao je tada.

A čini se da ne brine ni njegove obožavatelje jer ovaj je srpski reper često na vrhu trendinga glazbenih ljestvica, "CCokolada", "Skakavacc", "Tuckavacc", "Rendalicca", "Penetraccia", samo su neke od njegovih hitova koje mladi danas slušaju i koje kontroverznog repera stavljaju u trending.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 08:31