OPET POMUTNJA

Obožavani glumac zaprepastio fanove: ‘Pa što mu je to s licem?! Nisam se mogao koncentrirati na film...‘

‘Ne mogu biti jedini koji misli da Zac Efron izgleda čudno s tim licem... nisam se mogao koncentrirati na film‘, napisao je jedan korisnik X-a

Zac Efron

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Novi film "A Family Affair" Zaca Efrona ponovno je potaknuo obožavatelje da propitaju što se to događa s licem slavnoga glumca. "Pokušavam gledati #AFamilyAffair sa #ZacEfronom, ali previše sam ometen onim što je učinio svom lijepom licu, zašto bi to učinio sebi?", komentirao je jedan obožavatelj.

Još je 2022. Efron izazvao pomutnju kada je otkrio svoj dramatični novi izgled, koji je pripisao teškom padu prilikom kojeg je navodno slomio čeljust. Ali sada je izazvao nešto veću pomutnju na društvenim mrežama jer se mnogi žale da zbog njegovog izgleda ne mogu gledati film.

image

Zac Efron

Instagram/planet/profimedia/Instagram/planet/profimedia

"Je li se napumpao filerima? Izbliza izgleda kao da ima 50 godina", "Ne mogu biti jedini koji misli da Zac Efron izgleda čudno s tim licem... nisam se mogao koncentrirati na film", pisali su jedni na X-u, dok su ga drugi uspoređivali s likovima poput Thanosa iz "Avengersa", a neki su išli čak toliko daleko da su ga imenovali princem Farquaadom iz "Shreka", prenosi Daily Mail.

Još prije su neki Efronovi prijatelji demantirali da se glumac podvrgnuo plastičnim operacijama. "Ja bih znao da je imao plastičnu operaciju", kazao je prijatelj glumca Kyle Sandilands, koji smatra da Efron izgleda toliko dobro da nema razloga podvrgavanju ikakvim plastičnim operacijama.

image

Liza Koshy, Sherry Cola, Nicole Kidman, Joey King i Zac Efron

Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia/Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia

Inače, film "A Family Affair" od nedavno je dostupan na Netflixu. Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj, uz Efrona, igraju Nicole Kidman, Joey King, Liza Koshy, Kathy Bates i drugi. Režiju potpisuje Richard LaGravenese, a scenarij Carrie Solomon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 23:23