GLUMICA I SIN GLAZBENIKA

Objavljene fotografije s vjenčanja koje je podijelilo javnost: Mladenci otkrili raskošne detalje iz Italije

Glumica i njen suprug su se zaručili prošle godine, a na ceremoniju su pozvali najbližu obitelj i prijatelje

Jake Bongiovi i Millie Bobby Brown

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Glumica Millie Bobby Brown i sin legendarnog glazbenika Jon Bon Jovija, Jake Bongiovi, podijelili su trenutke s njihovog raskošnog vjenčanja. Par se vjenčao u tajnosti u svibnju, a u srijedu su podijelili fotografije sa slavlja koje se održalo u Villi Cetinale u Italiji.

Na vjenčanju su bile njihove obitelji i najbliži prijatelji. "Uvijek i zauvijek, tvoja supruga", napisala je Millie na Instagramu uz niz fotografija njihovog posebnog dana.

Par je zavijete razmijenio ispod velikog i bijelog luka napravljenog od cvijeća. Glumica je pokazala i dvije vjenčanice koje je odabrala za vjenčanje. Na ceremoniji je nosila raskošnu vjenčanicu dizajnerice Galie Lahav. Vjenčanica je bila bijela i čipkasta, a imala je i dio napravljen od tila koji se mogao maknuti. Uz vjenčanicu je nosila i dugi čipkasti veo. Za dio večeri nakon ceremonije je odabrala kratku bijelu haljinu s dubokim dekolteom.

Jake je nosio bijeli sako i košulju, crne svečane hlače i cipele, a uz sve je nosio i crnu leptir-mašnu. Jake je podijelio i fotografiju sa svojim slavnim ocem, koji je nosio istu modnu kombinaciju.

Na vjenčanju su, osim Bon Jovija i njegove supruge Dorothee, bili i glumičini roditelji. "Bilo je to vrlo skromno, romantično vjenčanje s najbližom obitelji uz njih dok su razmjenjivali zavjete", rekli su ranije izvori.

Bon Jovi je potvrdio da su se Millie i Jake vjenčali kratko nakon ceremonije. "Oni su odlični. Apsolutno fantastični. Bilo je to vrlo malo, obiteljsko vjenčanje i mladenka je izgledala predivno, a Jake je bio najsretniji", rekao je on u "The One Show". Millie je 2021. godine potvrdila da su ona i Bongiovi u vezi, a kasnije je otkrila da su se upoznali putem Instagrama. U početku su bili prijatelji, a onda su se zaljubili. U travnju 2023. su se zaručili, a o zarukama je također pričao slavni glazbenik.

image

Millie Bobby Brown I Jake BongiovI

Planet Photos/Planet/Profimedia

"Ne znam jesu li godine važne. Ako pronađete pravog partnera i odrastate zajedno... Moj savjet je da je odrastanje zajedno pametno. Mislim da su sva moja djeca pronašla ljude s kojima misle da mogu odrasti i svi nam se sviđaju", rekao je Bon Jovi tad.

Brown je prošle godine pričala o trenutku kad je shvatila da je Jake "onaj pravi". "Nakon što smo se upoznali smo znali da ne želimo više nikad napustiti jedno drugo. Ne možete točno odrediti zašto je netko "ta osoba", to je jednostavno osjećaj da znate da je to osoba s kojom želite provesti cijeli svoj život. Mislim da u je život pun pretjeranog razmišljanja. Jedina stvar koja mi je imala smisla je on. Tako da ja nisam morala puno razmišljati", rekla je ona ranije.

image

Millie Bobby Brown I Jake BongiovI

Ian West/Pa Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:32