PONIŽENA

OBITELJSKE TAJNE DOLLY PARTON MOGLE BI UNIŠTITI NJEZIN UGLED Potrošila je milijune da bi ih prikirila, no to joj nije uspjelo

 REUTERS / REUTERS

Dolly Parton, jedna od najslavnijih country pjevačica, svim silama se truditi sakriti svoju sramotnu prošlost, piše portal Radar Online.

- Dolly daje sve do sebe kako bi njezine obiteljske tajne ostale sakrivene. Ne želi da okaljaju njezin ugled koji je godinama stjecala - govori izvor.

Dodao je da pjevačica ne želi dopustiti da neugodni detalji iz prošlosti unište sve što je godinama stvarala. Naime, spomenuti portal došao je do skandaloznih detalja kad su članovi njezine obitelji u pitanju. Njezin brat Randy želio je krenuti njezinim stopama, no zbog problema s alkoholom karijera mu je završila i prije nego što je počela.

Randy je dignuo i kredit od 21,5 milijuna dolara za pokretanje Randy Parton kazališta da bi se istragom utvrdilo da je 2,4 milijuna potrošio na alkohol i putovanja u Las Vegas. On i partneri završili su s tužbom, no Dolly je tvrdila da je njezin brat u cijeloj priči samo žrtveno janje. Randy sada radi u sestrinom Dollywood parku i živi u blizini sa suprugom Deb.

Randyjeva starija kćer Tever također je upadala u brojne nevolje. Godinama je bila ovisna o drogi, a 2006. je bila uhićena jer je pokušala opljačkati bolesnu majku svog bivšeg dečka. No podaci o uhićenju su misteriozno nestali.

- Obitelj Parton ima takav utjecaj da mogu napraviti što god žele i izvući se iz toga - kaže izvor.

Dolly je odlučila pomoći bratovoj kćer i 'iskeširala' 25 tisuća dolara da bi ju poslala na rehabilitaciju. No samo tri godine kasnije, policija je Tever pronašla s brojnim receptima za lijekove u automobilu, onesviještenu, s glavom na volanu. Predozirala se spomenutim, policija ju je i zbog toga istraživala, no i ta priča se sakrila od javnosti.

Još tužniji život imala je Dollyna 67-godišnja sestra Stellla. Proživjela je turbulentan brak te pokušaj silovanja jednog visokopozicioniranog službenika iz Seviervillea. Suprug ju je jednom prilikom prisilio da na deset dana ode s njim u drugu zemlju, a zlostavljanje koje je doživjela zapečatili su brojni ožiljci koji su i danas vidljivi. Dollyne sestre blizanke su alkoholičarke koje se pored toga bore i s ovisnosti o drogama.

- Ukratko, Dollyna obitelj je jedna potpuna katastrofa. Potrošila je milijune kako bi ih izvela na pravi put, no u tome nije uspjela. Zato se sada boji svih detalja koji bi mogli isplivati na površinu i uništiti joj reputaciju - govori izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 22:13