‘OKRENULA PLOČU‘

Novinarka: ‘Sram me što sam sve rekla o njoj. Nije ona čudovište, već nogometaš‘

‘Je li to bio čin osvetoljubive bivše ljubavnice ili samohrane majke pune ljubavi koja pokušava ispuniti snove svoga sina...?‘, zapitala se Amanda Platell

Lauryn Goodman

 Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Što tjera bivšu ljubavnicu da ponizi ženu nogometne zvijezde? Kako je mogla biti tako okrutna?", napisala je u svom tekstu australska novinarka Amanda Platell, koja je komentirala nedavnu situaciju između Lauryn Goodman i Annie Kilner na Euru 2024. kada su u Njemačku došle podržati oca njihove djece,engleskog nogometaša Kylea Walkera.

Naime, novinarka se zgrozila činjenicom da je Goodman, bivša ljubavnica s kojom Walker ima dvoje djece, dovela svoga sina Kaira (4) na utakmicu, u dresu s brojem 2 na kojem je pisalo "tata", iako je znala da će tamo biti njegova supruga, Kilner, sa svoja tri od četiri sina koja ima s popularnim nogometašem - Romanom (11), Rianom (7) i Reignom (5) - u gotovo identičnim dresovima. A onda je pročitala Goodmaničinu ispovijest zašto je to napravila i, kako je napisala za Daily Mail, posramila se onoga što je napisala.

image

Kairo, sin Lauryn Goodman i Kylea Walkera, na Euru 2024.

Laurin Goodman Blog/lauringoodman.com/
image

Kyle Walker

Kirill Kudryavtsev/Afp
image

Kyle Walker

Javier Soriano/Afp

"Je li to bio čin osvetoljubive bivše ljubavnice ili samohrane majke pune ljubavi koja pokušava ispuniti snove svoga sina koji je žarko htio vidjeti svog herojskog oca kako igra uživo za Englesku na Euru?", zapitala se Platell nakon što je pročitala Goodmanine riječi na njezinu blogu, u kojem je rekla da je Walker na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. obećao Kairu preko poziva na FaceTimeu da će ga sljedeći put gledati kada bude igrao na velikom turniru, jer je tada Goodman bila spriječena ići u Katar zbog svoje druge trudnoće s engleskim reprezentativcem.

Kako bi Kairovu veliku želju ispunila, Goodman je odlučila dovesti sina s njegovim djedom na utakmicu i inzistirala je na tome da sjedi s druge strane tribina, da ne privlači pozornost (iako to baš i nije uspjela). Rekla je za Daily Mail da je Kairo za vrijeme utakmice vikao: "Da, tata... Sjajan udarac, tata... Moj tata je u desnom kutu." A da mu ne pokvari njegov savršen dan, Goodman je Kaira odvela sa stadiona pet minuta prije kraja utakmice kako bi izbjegla da maleni vidi svog tatu s drugom obitelji.

image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca na Euru 2024.

Adam Davy/pa Images/profimedia/Adam Davy/pa Images/profimedia
image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca na Euru 2024.

Adam Davy/pa Images/profimedia/Adam Davy/pa Images/profimedia

Goodman je također otkrila i da je Kilner postavila Walkeru uvjete ako želi popraviti svoj brak, a jedan od njih je i da prekine svaki kontakt s Kairom i njegovom desetomjesečnom kćeri koju je dobio s Goodman, koja je nešto malo starija od njihovog novorođenog sina Rezona. Novinarka sada okrivljuje Walkera koji je odnos s Goodman nazvao, kako je ona napisala, ‘trenutkom ludosti‘ dok je pokušavao spasiti brak s Kilner, a dok je Goodman vjerovala da je riječ o ljubavi.

"Nije Lauryn, nije Annie, već je Kyle taj koji je pravo čudovište u cijeloj ovoj priči. On bi trebao preuzeti krivnju za svoju okrutnost prema njima i djeci", piše novinarka.

"Utrljavajući sol na ranu, rekao je: ‘To nije bila veza. Bi li ona uopće znala koliko šećera stavljam u kavu, ako ga uopće stavljam?‘ Kyle misli da je dokaz ljubavne veze to što žena zna kakvu kavu on voli. To je oholost s mrljom narcisoidnosti, prečesta među nogometnim ‘asevima‘ poput njega. U središtu ove psihodrame je samo mali dječak koji očajnički želi očevo priznanje i ljubav", napisala je Platell koja je zabrinuta za Walkerovu djecu i njihov odnos onda kada saznaju kako se njihov otac ponašao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 21:51