NEMAJU MIRA

Nova drama na britanskom dvoru zbog bombastičnog dokumentarca: Camilla je zla maćeha, a Meghan njezina žrtva

Nove informacije vjerojatno će izazvati ozbiljne reakcije i Channel 4 to zna, kaže izvor

Meghan Markle, Camilla Parker Bowles i Kate Middleton

 Gareth Fuller/Pa Images/Profimedia/Gareth Fuller/Pa Images/Profimedia

Novi dokumentarac na britanskom Channel 4 istražuje složene odnose unutar britanske kraljevske obitelji, a njegovo emitiranje navodno je odgođeno nakon što je kralju Charlesu dijagnosticiran rak, zbog straha producenata od negativne reakcije javnosti. Dokumentarac će navodno prikazati Camillu kao osobu koja je 30 godina pažljivo gradila svoj medijski imidž, a izvori kažu da će biti "izuzetno kontroverzan".

U njemu se sugerira da pokojna kraljica Elizabeta nikad nije željela da Camilla sjedne na prijestolje.

Izvor je za The Sun rekao: "Ovo je vrlo pro-Harry i anti-Camilla dokumentarac. Prikazuje princa i Meghan kao žrtve neugodne obitelji. To će izazvati ozbiljne reakcije i Channel 4 to zna. Mnogima se to neće svidjeti, posebno u Buckinghamskoj palači".

Istaknute su Harryjeve tvrdnje o tome kako su se članovi obitelji ponašali prema njemu i supruzi.

image

Kralj Charles i kraljica Camilla s princom Harryjem i Meghan Markle

Ken Goff/Goff Photos/Profimedia/Ken Goff/goff Photos/profimedia

Princ Harry je u svojim memoarima "Spare" Camillu nazvao "zločestom maćehom". On i njegov brat William molili su oca da se ne ženi ponovno, ali nije ih poslušao. Harry je također tvrdio da je Camilla koristila medije da bi poboljšala svoj imidž, čak i na štetu njega i Meghan.

Camillu je opisao kao "opasnu" zbog njezinih odnosa s britanskim medijima i načina na koji je manipulirala informacijama.

Emisija, koja će se navodno zvati "Camilla: Harryjeva ‘zla‘ maćeha?", trebala bi biti emitirana za nekoliko tjedana.

Navodi se da su producenti kontaktirali princa Harryja i Meghan u Kaliforniji tražeći da sudjeluju u dokumentarcu, ali im nije nikad odgovoreno.

Glasnogovornik Harryjeve i Meghanine zaklade Archewell rekao je: "Ni vojvoda ni vojvotkinja, niti njihov tim, nisu sudjelovali u izradi ovog dokumentarca. Željeli bi pretpostaviti da će to biti navedeno u emisiji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 20:10