HTJELA SE OSIGURATI

Nogometaš ju je stalno varao, a onda su je wagsice savjetovale i donijela je odluku: ‘Udat ću se za njega!‘

Prije afere s Lauryn Goodman, nogometaš Kyle Walker je svoju sadašnju suprugu prevario sa svojom bivšom

Annie Kilner

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Annie Kilner još je prije razmišljala o tome kako će se "osigurati" ako ju suprug, nogometaš Kyle Walker prevari. Oni bliski njoj tvrde da se Kilner išla posavjetovati što učiniti kada su se ona i Walker prvi put razišli, a čini se da je jedan od tih savjeta bio i financijski ugovor koji sada supružnici sastavljaju.

Kao što znamo, par se zbližio još u rodnom gradu, Sheffieldu, i činilo se kao da imaju savršenu romansu, a onda se saznalo za Walkerovu nevjeru. Nogometaš je, kako piše The Mirror, 2019. godine Kilner prevario s bivšom Laurom Brown. Tada je Kilner otišla potražiti utjehu i posavjetovati se s WAGsicama.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jedan od savjeta bio je da se uda za njega. "Udaja za Kylea dala bi mi sigurnost da to više neće učiniti", rekla je Kilner jednom prijatelju, a zatim se pomirila s Walkerom. Ubrzo je nogometaš ponovno prevario Kilner, 2020. godine, ali s Lauryn Goodman. Kilner je onda nogometaša izbacila iz kuće pa mu kasnije oprostila.

Iste je godine Walker zaprosio Kilner i par se vjenčao sljedeće godine na intimnoj ceremoniji. Onda se saznalo da je Walker s Goodman dobio sina Kaira, a ove je godine postao i otac njezine kćeri. Od tada je drama oko ljubavne afere nogometaša stalno u medijima, a posljednji poznati detalj je da supružnici sastavljaju financijski ugovor te da je Kilnerin ultimatum 15 milijuna funti.

"Osjećala je da imaju pravu ljubav i do tog trenutka već su imali zajedničku djecu. Annie je očajnički željela da budu obitelj, ali znala je da mora razmišljati glavom, a ne samo srcem. Udala se za njega iz ljubavi, ali i kako bi zaštitila sebe...", tvrdi izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:28