PUNA SAMOPOUZDANJA

Nitko nije prepoznao slavnu pjevačicu nakon gubitka 20 kg: ‘Što se dogodilo s onom lijepom kilažom koju si imala?‘

Krasio ju je samouvjeren hod, zavodljiv pogled i osmijeh na licu dok je boravila u Italiji

Christina Aguilera

 Screenshot Instagram/Christina Aguilera/

Pjevačica Christina Aguilera (43) privukla je pažnju nakon što je drastično smršavjela. Glazbenica poznata po svojim oblinama, iznenadila je transformacijom i otkrila da je izgubila 20 kilograma. Pop pjevačica provela je vikend u Italiji, gdje je nastupila na jednom glamuroznom događaju, Dolce & Gabbana Alta Moda.

Na svom Instagram profilu podijelila je snimku na kojoj šeće u ružičastoj mini haljini i čizmama preko koljena u istoj boji, a mnogi su primijetili da pjevačica zrači samopouzdanjem.

Krasio ju je samouvjeren hod, zavodljiv pogled i osmijeh na licu, a mnogi su ponovno počeli šuškati da je koristila Ozempic, lijek koji je odobren samo za liječenje dijabetesa tipa 2. No, mnogi ga danas koriste i za mršavljenje.

"Što se dogodilo s onom lijepom kilažom koju si imala?", "Zbog operacija i Ozempica sad izgleda ovako", "Kvragu, izgubila je svu onu seksi kilažu, nadam se da je barem sretna", "Ikona Christina", "Što se dogodilo s Christinom Aguilerom?", glasili su samo neki od komentara na njezinu objavu.

Pjevačica je ranije priznala da se zdravo hrani i da se odrekla grickalica. Također je počela vježbati, a obožava jogu, boks i cardio treninge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:36