ISPOVIJEST PJEVAČICE

‘Ništa mi nije bilo tako bolno kao taj prvi seks nakon poroda. Otkrit ću vam i kako mi se brak raspao‘

Prema nadolazećim memoarima, glazbenica je rekla da je potpuno ‘odgodila regularan seks‘

Paloma Faith 

 Rob Cable/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Rob Cable/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U svojoj nadolazećoj knjizi, engleska pjevačica Paloma Faith otvoreno i iskreno opisuje raspad braka i "bolan" seks nakon trudnoće.

Ova 42-godišnja pjevačica, koja se razvela od svog bivšeg Leymana Lahcinea 2022., nakon devet zajedničkih godina, progovorila je u knjizi i o raspadu svog braka, no detaljno opisani bolni seks, nešto s čime se borila dvije godine nakon trudnoće, privukao je veliku pozornost.

- Ništa za mene nije bilo tako bolno kao što je to bio prvi seks nakon poroda - napisala je, prenosi The Sun.

- Osjećala sam se krivom jer je već prošlo sedam mjeseci otkako sam rodila, pa sam mislila da moram pokušati - nastavila je u svojoj ispovijesti.

- Htjela sam se ponovno povezati sa svojim partnerom. Tada sam se pomirila sa životom punim bolnog seksa - istaknula je u nadolazećoj knjizi pod naslovom "Milf: Motherhood, Identity Love and F***ery". Objasnila je kako joj nije bilo "ni ugodno, ni zabavno, ni lijepo". Kako tvrdi, osjećala se kao žena koja je "odsječena od same sebe", piše Daily Mail.

Inače, Paloma je s Leymanom dobila dvije kćeri, koje danas imaju sedam i tri godine, a rekla je da se bolan seks nakon rođenja prve kćeri u prosincu 2016. vratio i nakon rođenja druge u veljači 2021. godine.

Prema memoarima, glazbenica je rekla da je potpuno "odgodila regularan seks" jer joj više nije bio ugodan i umjesto toga odlučila se "nasmiješiti i razgolititi jednom u dva tjedna".

Nakon prekida 2022., Paloma je nastavila raditi na svom albumu "Glorification of Sadness". Album se temeljio na spomenutom prekidu, a u svojoj knjizi, osim što ulazi u detalje o seksu, Paloma također piše o svojim borbama sa slavom i mržnji prema životu slavnih.

- Možda sam dotjerana i odvojena od djece jednu noć, ali često se na tim zabavama skrivam u toaletu i šaljem svojim pravim prijateljima poruke o tome kako se stvarno osjećam - priznala je.

image

Paloma Faith

Pete Doherty/Nurphoto Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 00:03