ODMARA I UŽIVA

Nikolina Pišek podijelila izazovan video, zanosne obline su u prvome planu: ‘Ti si raj za oči‘

Ljetne je temperature iskoristila za sunčanje u oskudnom kupaćem kostimu i atraktivne kadrove vitke linije

Nikolina Pišek

 Screenshot/instagram/

Čini se da se voditeljica Nikolina Pišek ne ustručava pokazati svoju sjajnu figuru na društvenim mrežama, a ljetne je temperature iskoristila za sunčanje u oskudnom kupaćem kostimu i sve zabilježila svojim mobitelom.

Minijaturni bikini je savršeno staknuo njenu figuru, a mnogi nisu mogli ne primijetiti grudi u prvom planu.

- Samo ovo da mi je cijelo ljeto - napisala je 51-godišnja Pišek uz video u kojem se snimila iz svakog ugla kako leži na plaži.

- Malo mi za sriću triba. Malo sunca, kaplja mora, komad pijeska… - raspisala se Nikolina u opisu atraktivne objave.

image

Nikolina Pišek

Screenshot/instagram/

Dok su je neki nazvali "najljepšom" i zahvaljivali na objavama ovakog tipa, neki su komentatori istaknuli kako je Nikolina "premršava". Također, brojni joj komentatori pišu kako je video apsolutan "raj za oči", dok su neki istaknuli da ovako treba to izgledati "kada žena zna".

Inače, nedavno je Nikolina Pišek bila u centru pažnje medija povodom preuređivanja svoje 1,7 milijuna eura vrijedne vile u zagrebačkim Šestinama. Srpski mediji nisu bili blagonakloni prema njoj pa su pisali da je vilu uspjela srediti zahvaljujući novom dečku, a to je itekako razbjesnilo poznatu voditeljicu. Odlučila se obračunati s njima putem društvenih mreža te više ne želi trpjeti laži i neistine.

- Alo, bolesnici, žrtve sje*anog balkanskog zaostalog mentaliteta u kojem žene ne mogu ništa same ako nemaju muškarca uz sebe. Nemam ništa načelno protiv muškaraca. Kao niti bilo koga drugog. Ali protiv bezumlja u kojem se svaki moj uspjeh pripisuje ‘misterioznom muškarcu‘ - imam. Bolesnici. Partner? Je li vam ikad palo na pamet da to može biti recimo - poslovni partner? Sad natrag marš u pećinu iz koje ste izgmizali - napisala je na Instagram priči i nastavila obračun sa srpskim tabloidima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 19:09