GORKO SJEĆANJE

Nicole Kidman otkrila kako je patila nakon razvoda od Cruisea: ‘Osvojila sam Oscara, a u krevet legla potpuno sama...‘

ustralska glumica osvojila je prvog Oscara nedugo nakon što je dovršila razvod, nakon 11 godina braka

Tom Cruise i Nicole Kidman u filmu ‘Eyes wide shut‘

 Warner Bros/Everett/Profimedia/Warner Bros/everett/profimedia

Holivudska glumica Nicole Kidman (56) prisjetila se gorko-slatkog trenutka kada je osvojila Oscara 2003. godine, nakon razvoda od još jednog holivudskog velikana Toma Cruisea (61).

Australska glumica osvojila je svoju prvu nagradu Oscar za ulogu Virginije Woolf u filmu ‘The Hours‘, nedugo nakon što je dovršila razvod od zvijezde filma ‘Top Gun‘, nakon 11 godina braka.

"Borila sam se sa stvarima iz svog privatnog života, ali moj profesionalni život je išao tako dobro", otkrila je autoru Daveu Kargeru u njegovoj novoj knjizi "50 Oscar Nights", prenosi People.

"Otišla sam kući nakon dodjele Oscara i to je završilo tako da sam naručila hranu za van i pojela je na podu hotela Beverly Hills. Sjedila sam na podu hotela jedući pomfrit i hamburger sa svojom obitelji i otišla u krevet. Tada mi je sinulo. Otišla sam, trebam pronaći svoju ljubav; trebam ljubav u svom životu. Jer to je bio jedan od onih trenutaka kad kažeš - ‘Ovo je naše‘. A ja sam otišla sama u krevet, bila sam u krevetu prije ponoći. Kad bih ikada više pobijedila, kažem vam, bila bih vani 24 sata", izjavila je Kidman.

Dok je prihvaćala svoju veliku pobjedu, nakratko se slomila, rekavši okupljenima: "Russell Crowe je rekao da ne plačemo kad se popnemo gore, a ja sad plačem."

image

Tom Cruise i Nicole Kidman

-/Everett/Profimedia/-/Everett/Profimedia

Nakon dodjele, otišla je kući.

"Nisam velika partijanerica, pa sam namjeravala preskočiti zabavu Vanity Faira, a svi su mi govorili: ‘Moraš ići. Moraš proći zabavom pritom noseći svoju nagradu Akademije‘. Rekla sam im da mi to liči na likovanje, a ne na poniznost. Nije mi bilo prikladno hodati s nagradom u ruci, a oni su mi rekli - to je ono što ti radiš", podijelila je.

Međutim, na kraju je prisustvovala blještavoj zabavi i pritom imala svoj Oscar sa sobom.

"Doslovno sam ušla, nosila ga okolo, bila sam potpuno shrvana, emotivna, tresla sam se i nisam uživala. Gotovo sam se ispričavala, što je tako glupo. Voljela bih da sam mogla više uživati", priznaje.

Podsjetimo, Nicole i Cruise vjenčali su se 1990., a razišli su se 2001. na iznenađenje njihovih obožavatelja. Zajedno imaju dvoje djece - kćer Isabelle (31) i sina Connora (28), koje su posvojili.

Iako se nakon Oscara vratila kući i otišla sama u krevet, sanjajući o tome da jednog dana ponovno pronađe ljubav, Nicole se taj san ostvario dvije godine kasnije. Počela je hodati s country pjevačem Keithom Urbanom (56).

image

Keith Urban i Nicole Kidman

Arroyo-oconnor/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Arroyo-oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Par se vjenčao 2006. i ima kćeri Sunday Rose (14) i Faith Margaret (12). Prošle godine par je proslavio 17. godišnjicu braka.

U srpnju je otkrila jedinstveno pravilo koje joj pomaže da održi romansu s Urbanom - komuniciraju samo telefonom i to putem poziva.

"Nikad ne šaljemo poruke jedno drugome, možeš li to vjerovati? Počeli smo tako – rekla sam: ‘Ako me želiš dobiti, nazovi me.‘ Sa svima drugima se normalno dopisujemo, ali to je jedna od stvari koju nas dvoje ne radimo", rekla je za podcast ‘Something To Talk About‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:38